Rozsdagyár

JUDAS PRIEST - A lemezmegjelenéssel egy időben új videót adtak ki: Spectre

2018. március 10. - Rock n roller

judas-priest-featured-1.jpg

Tegnap jelent meg a Judas Priest legújabb albuma a "Firepower". Megjelenés napján a korábban megjelent három videó mellé újabbal jelentkezett a zenekar. Ezúttal a Spectre című dalhoz készítettek klipet.

"Nem tudom elképzelni, hogy valaha is azt mondanánk, hogy 2022 júliusában egy szerda délutánon, három órakor befejezzük – mondta Rob Halford a brit Metal Hammernek, arra reagálva, hogy pletykák szerint Glenn Tipton betegsége miatt a most induló turné után nem lépnének többet fel. – Szerintem manapság sokkal jobban élvezzük ezt az egészet és a rajongóknak is hálásabbak vagyunk a támogatásukért, hogy eddig jutottunk. Olyannyira, hogy nem mondasz búcsút és nem mész nyugdíjba.  Azt hiszem, hogy lassan, de biztosan egyre kevesebbet fogunk játszani, de nem gondolnám, hogy erre a belátható jövőben kerülne sor."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3113728468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása