Rozsdagyár

KALAPÁCS - Örökfekete! Április 13-án jelenik meg az új lemez

2018. március 27. - Rock n roller

kalapacs.jpeg2018. április 13-án (péntek 13-án) jelenik meg a 10. Kalapács stúdióalbum. A zenekar ugyanezen nap este a Barba Negra színpadán ünnepli az album napvilágra jöttét. 

A lemezt már most elő lehet rendelni. Az új album exkluzív, limitált digipack CD + DVD kiadását a zenekar weboldalán ITT lehet megrendelni.
A bónusz DVD-n közkívánatra a Kalapács 30/50 koncert DVD változata lesz. Ebből a kiadványból csak 1000 darab készül a leghűségesebb rajongóknak és csak a zenekaron keresztül érhető el a készlet erejéig!
Az új album mellé - kedvező áron szintén csak az előrendelőknek - készülő egyedi pólót és az új CD borítójával ellátott pólót is rendelhetsz.

Érdemes nem késlekedni a rendeléssel, mert alig 24 óra alatt a limitált CD+DVD készlet 22%-a talált gazdára.

Köszönjük, hogy az eredeti kiadvány megvásárlásával támogatod az az új album és további Kalapács kiadványok megjelenését!

A felvételek ezúttal is Weisz Kicsi László saját stúdiójában zajlottak (Ecseri Vasmű), a lemezborító pedig Devecz Ádám munkája.

A lemezhez először a lemezbemutató koncert alkalmával lehet hozzájutni. A másik fellépője a Rómeó Vérzik, előzenekar a  Red Rockets. A buli  Facebook eseménye: 

https://www.facebook.com/events/1689658904427800/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5213783280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása