Rozsdagyár

METALLICA - Újra kiadják az ...And Justice For Allt

2018. március 28. - Rock n roller

metallica_ajfa.jpg

A jövő héten Budapesten koncertező Metallica tavaly kezdett bele a korábbi lemezek újrakiadásába. Az első újrakiadás a "Master Of Puppets" volt.  Idén novemberben pedig jön az "...And Justice For All"

Még mielőtt bárki megörülne neki, hogy az új kiadással új keverés is jár, azoknak Flemming Rasmussen producer rossz hírrel szolgál. Valószínűleg most sem fogjuk hallani Jason Newsted basszusgitár játékát.

"Úgy vélem, hogy a fő rész, azaz az újrakevert lemezek nagyjából ugyanúgy fognak szólni, mint ahogy korábban is. De talán lesznek alternatív verziók.

Biztos vagyok benne, hogy engem senki nem kért meg, hogy keverjem újra, vagy bármit csináljak vele és le merném fogadni, hogy Steve Thompsont és Michael Barbierot sem kereste meg senki. Azt hiszem, meg fogják tartani az újrakevert sávokat, vagy adnak hozzá több basszust, nem tudom. De meglátjuk, amikor megjelenik.

Az egészet kétinches szalagra rögzítettük annak idején. És olyan sokszor lett szerkesztve, hogy valószínűleg szét is esnének, ha megpróbálnánk lejátszani őket. Talán újra kellene venni egy másik szalagra őket. Lehet, hogy volt, aki bedigitalizálta már, nem tudom. A kérdés csak az, hogy mikor tették meg és hogyan hangzik. Mert ha egyszer megváltoztatod a formátumot, már cseszheted."

A munkálatok jelenlegi állássáról így nyiatkozott: "Mostanában kapom meg a remaszter kiadást. Igazából most az a rész van, amikor cuccokat küldök a Metallicának és esszét írok róla, hogyan is történt a felvétel, mit csináltunk. Tavaly jött ki a "Master Of Puppets" újrakiadás, a "Justice" azt hiszem, idén novemberben fog. Ugyanaz lesz benne - vinylek, egy rakat CD, nyers mixek, az összes demo, munkaanyagok, a nagy könyv, minden. Remélhetőleg novemberben kint lesz. Már dolgozunk rajta"

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7313785612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása