Rozsdagyár

DÜRER KERT - Kaliforniai punkrock Budapesten!

2018. április 10. - Felicium

nothingtonnew_1.png

A Nem Pop Underground és az EL Bastardo Booking & DIY Label a hazai punk szintér kettő nagyon erős bástyája, évente közel száz kisebb-nagyobb koncerttel gazdagítják a budapesti és környékbeli éjszakát. Ahogy jön a jó idő, ők is a stílus vidámabb bandáit hozzák el nekünk, most éppen egy első vonalat punkrock bulival készülnek.

Akik kedvelői az amerikai nyugati parti hardcoreból építkező együtteseknek, azoknak ajánljuk a NPU és az EL Bastardo közös április 18-i buliját a Dürer Kertben A Nothington és a Western Settings közös turnéjáról van szó, mindkettő csapat a keményebb, masszívabb Hot Water Music, Flatliners, Alkaline Trio, The Lawrence Arms, Against Me! - féle vonalat ragadja meg és hozzák el fővárosunkba ezen a szerdai napon. A Nothington 2006-ban alakult San Franciscoban a Tsunami Bomb és az Enemy You romjain, eddig 4 albummal a hátuk mögött játsszák középtempós rock hatásokra épült punk muzsikájukat, igazi himnusz-gyárosok, akik a tavalyi „In The End” albumukkal még jobban bebiztosították helyüket a szintéren és rengeteg új hallgatót is nyertek. Utoljára 8 éve jártak felénk, így van mit bepótolni. A Western Settings újabb és egy fokkal könnyedebb együttes, néhol indie-rock hatásokkal megtűzdelve, egy kiváló nagy- és több kislemezzel a hátuk mögött, a 2016-os „Old Pain” már a Dead To Me gitáros énekese Chicken kezei alatt jött ki. Nagyon ígéretes, energikus bandákról van tehát szó, akik biztos maradandó koncertélménnyel gazdagítanak bennünket. Haza részről az Afewyearslater és a Fake Shakes lépnek fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2513823810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása