Rozsdagyár

GHOST - A Rats az első klipes dal a hamarosan megjelenő új lemezről

2018. április 13. - Rock n roller

ghost-2018.jpg

Június 1-én jelenik meg a svéd okkult rocker Ghost új stúdióalbuma a "Prequelle". A zenekar eddigi legutolsó lemezéről, a 2015-ben megjelent "Melioráról" ITT írtunk. Az új albumról először a Rats című tételhez készült klip.

Az új lemezen már az új énekes, Papa Emeritus III hallható. A Tom Dalgety producerrel (Opeth, Royal Blood) rögzített friss anyagot Andy Wallace (Slayer, Nirvana) keverte. Az új Ghost album egy tematikus lemez lesz a középkorról, de a jelenre is vonatkoztatva. "A Fekete Halál (a pestis) jó példa egy olyan fordulópontra, ami az egész civilizációra hatással volt. Teljes falvak haltak ki. A legtöbb ember nagyon keveset tudott, mindezt Istennek vagy Ördögnek tulajdonították, az események miatt a hitük is megkérdőjeleződött."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1613832618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása