Rozsdagyár

Több mint 300 motor dübörgött végig Budapesten

V2-es szimfónia és Harley-életérzés túladagolva

2018. április 23. - Felicium

05_1.jpg

A hétvégén hivatalosan is megnyitották a 2018-as motoros szezont a Harley-sok. Budapest utcáin végigdübörögve, a thermopülai csatába igyekvő spártaiakat megszégyenítő létszámmal, több mint 300 kétkerekűvel vonultak fel.

Csillogó krómcsodák, matt fekete fenevadak, motorok, rockzene, vidámság és rekord létszám. A Harley Szezonnyitóra csak azok nem jöttek el, akiket munkanap révén erőszakkal bezártak és az íróasztalukhoz láncoltak. A többi szerencsés pedig már kora reggel nyeregbe szállt és a Harley-Davidson Budapest Bázisa felé vette az irányt, hogy a Harley-family tagjaival együtt köszöntse a tavaszt. 

A csábító eseménynek a Tankcsapda gitárosa, Sidi sem tudott ellenállni, aki szinte már hazajár a Harley Bázisára. És ha már a zenészeknél tartunk, Kozsó egy Harley-Davidson Road Kinggel csatlakozott a felvonulókhoz, amelyet ráadásul bárki kipróbálhat, hiszen a bérelhető motor-flotta része, a Forty-Eight, az új Fat Bob, Fat Boy, Heritage Classic és Ultra Limited mellett.

06.jpg

A hagyománynak számító felvonulás után élő zene emelte az ünnepi hangulatot, a motordübörgéshez és V2-es szimfóniához rockzene társult. A Rebelfools zenekar apait-anyait beleadva szórakoztatta a közönséget.

Hivatalosan is elkezdődött tehát a motoros szezon, a következő nagy buli pedig már Alsóörsön, a 19. Harley-Davidson Open Road Festen lesz június 6. és 10. között. A rendezvényre minden motorost és nem motorost is nagy szeretettel várnak. Sőt, mindegy mivel érkezik az ember, mert lehet, hogy egy Harley-val távozik, hiszen a fesztiválon egy vadonatúj Harley-Davidson motor is kisorsolásra kerül. További információ: www.openroadfest.hu 

01_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8413857296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása