Rozsdagyár

OPOSSZUM - Próbatermek és hangstúdió

2018. április 24. - Felicium

nagyterem3.jpg

A Közvágóhíd a zenekarok mekkája volt, amíg 2017. júniusában végérvényesen be nem zárta kapuit. Zenészek maradtak próbaterem, központi hely nélkül. Mostanáig.

2018. március 1-én nyílt meg a VI. kerületben az Oposszum Próbatermek és Hangstúdió, ami jelenleg két gazdagon felszerelt, remek akusztikájú teremmel várja a zenekarokat. A profi megszólalásról a gondosan válogatott eszközpark gondoskodik, Fender, Marshall, Laney csöves gitárerősítőkkel, Peavey basszuserősítőkkel, továbbá Sonor és Gustavito dobokkal, melyekhez teljes cinszett is jár. Bővebb infót a backline-ról és a termek foglalásáról itt kaphattok: https://www.oposszum.hu/termeink

A folyamatos fejlesztés alatt álló Oposszumban tágas és kényelmes közösségi tér ad próba előtt és után lehetőséget arra, hogy a kellőképpen ellazuljatok, a munkahelyi stresszt magatok mögött hagyjátok. Továbbá ez a hely unplugged koncertek befogadására is alkalmas lesz hamarosan.

Restás Gergő, a hely megálmodója, szintén zenész, így szakmai segítségével, baráti jó tanácsokkal is segíti az elszánt zenészeket.

Elérhetőség:
1067 Budapest, Csengery u. 73.
06-30/628-6617
https://www.oposszum.hu/
https://www.facebook.com/OposszumSound/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10013858540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása