Rozsdagyár

DÜRER KERT - Decapitated és Hatesphere koncert

2018. április 28. - Felicium

decapitated2018a.jpg

Anticult című legutóbbi lemezével érkezik Budapestre november 8-án a Decapitated. A több mint 20 éve működő lengyel death metal zenekar mögött nehéz év van: amerikai turnéjuk során tavaly szeptemberben őrizetbe vették és csoportos nemi erőszakkal vádolták meg őket, majd több hónapos fogvatartás után, decemberben helyezték őket szabadlábra. A nyomozás végül az összes vád ejtésével zárult, így a négy zenész visszatérhetett Lengyelországba.

Az európai turnén ezúttal a dán dallamos death metal brigád, a Hatesphere kíséri el őket; a dán zenekar tizedik lemezén dolgozik, utolsó albumuk a 2015-ös New Hell volt. Az első fellépő egy lengyel industrial metal csapat, a Thy Disease lesz a Dürer Kertben. A jegyelővétel már elindult, a novemberi Annihilator koncertre ellátogatók pedig külön kedvezményre is készülhetnek: ők a Decapitated koncert napján, a helyszínen is early bird áron vehetik majd meg a belépőjüket.

A Concerto Music bemutatja:
2018. november 8., csütörtök 18 óra
Budapest, Dürer Kert
Decapitated, Hatesphere, Thy Disease koncertek
Belépő: early bird jegyek 3900 Ft, elővételes jegyek 4900 Ft, a koncert napján 5900 Ft. Annihilator (2018. november 22.) jeggyel rendelkezőknek a koncert napján 3900 Ft a belépő.
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu és a www.concerto.hu weboldalakon

Kapcsolódó weboldalak:
http://concerto.hu/
http://www.hatesphere.com/
http://www.thydisease.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/198373087440007/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1013878254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása