Rozsdagyár

29. HOPPLÁ ZENEI FESZTIVÁL - Kialakult a napi bontás

2018. május 02. - Felicium

hopplanapibontas.png

29. alkalommal kerül megrendezésre a Hopplá Zenei Fesztivál Szentgotthárdon, 2018. július 6-7. között. A nagy hagyományokkal rendelkező fesztivált helyi zenekarok indították útjára anno, mára pedig már olyan headlinerekkel büszkélkedhet, mint a Road, a P. Mobil, a Zorall, a Lord, a Rómeó Vérzik, és az Omen.

Már publikus a napi bontás, így akik Lord, P. Mobil, Zorall, Stula Rock, Tuzsu Junior Trió, vagy Steroid rajongók, azok július 6-án, pénteken látogassanak el a fesztiválra, a Road, Rómeó Vérzik, Omen, Méd in Csájná, Red Rockets, Vadvágány, vagy a Deresedő Wild Gerlicéket szeretnék színpadon látni, azok július 7-én, szombaton ne maradjanak otthon. Szentgotthárdi állandó lakosok a rendezvényt kedvezményes bérlettel látogathatják.

Június 17-ig a hétvégi bérlethez mindösszesen 5000 forintért lehet hozzájutni, és lehetőség van napijegyek vásárlására is. A napi beosztás is hamarosan publikus lesz, ezért érdemes az eseményt a részlet miatt sűrűn csekkolni. Itt!

Ha be szeretnéd biztosítani már most a jegyed vagy a bérleted, katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1213881974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása