Rozsdagyár

MOOD - A 25 éves jubileum alkalmából egy koncert erejéig színpadra állnak

2018. május 04. - Kovenant

mood.jpg

2019-ben 17 év szünet után egyetlen önálló koncert erejéig újra színpadra áll az idén decemberben 25 éves, kultikus doom metal banda, a Mood.   

A hazai  szcéna alapvető és nemzetközileg is (el)ismert zenekara 8 éves pályafutása alatt négy nagylemezt jelentetett meg, legutóbbi, a "The Fourth Ride of Doomanoids" 2001-ben, a Hammer Records gondozásában látott napvilágot. A sort az utolsó koncertről kiadott hivatalos bootleg DVD, a "The Last Ride Of Doomanoids" zárta, a tagok a Magma Rise, Stereochrist és Wall of Sleep zenekarokban vitték tovább a banda szellemiségét.

A zenekar közleménye:


Az elmúlt 16 évben már jó néhányszor felmerült annak az ötlete, hogy jöjjünk össze, leginkább mások szorgalmazták. Volt, hogy egészen közel jutottunk a megvalósításhoz, de aztán mégsem realizálódott.Most viszont, azzal, hogy december 18-án lesz 25 éve annak, hogy a Mood megalakult, úgy gondoltuk, hogy ez megfelelő alkalom arra, hogy tisztelettel emlékezzünk meg az elhunytról, és legalább a tetszhalál állapotába hozzuk vissza, egy időre.Így aztán 17 év után, jövő év elején színpadra áll a Mood. Egyetlen önálló hazai koncertről van szó, amennyiben viszont olyan lehetőség adódna, elsősorban külföldön, amely annak idején, mivel nem léteztek még tematikus fesztiválok, nem is merülhetett fel még lehetőségként sem a zenekar számára, azzal természetesen élni szeretnénk. Néhány hónapot szánunk erre, azután lezárul a történet, ez a terv.Nagy örömmel térünk vissza... egy időre.
Raise the flag of doom high ! \m/\m/

Sanyi / Kolos / Gábor / Balázs / Tamás

A január 4-i koncert alkalmából újra elérhetőek lesznek a Mood albumok, a Barba Negrás buliról pedig koncertfelvétel is készül.

▶️ A koncert Facebook eseménye:
www.facebook.com/events/2087241494864533/

▶️ Jegyek:
jegy.rock1.hu/mood_20190104

▶️ Jegyárak:
early bird: 1999 Ft (május 31-ig)
elővétel 1: 2499 Ft (október 31-ig)
elővétel 2: 2999 Ft (január 3-ig)
a koncert napján és a helyszínen: 3999 Ft

▶️ Mood Facebook:
www.facebook.com/moodtheband/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3313889896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása