Rozsdagyár

SLEEPING WITH SIRENS - Május 15-én irány a Dürer Kert!

2018. május 07. - Felicium

sws.jpg

A post-hardcore banda tavaly már a Good Charlotte előtt élőben is bemutatkozott a hazai közönségnek, most pedig főzenekarként térnek vissza a Dürer Kertbe új albumukkal május 15-én. A zenekar vendége a Chase Atlantic és a Chapel lesz (Facebook esemény).

A tavaly a Good Charlotte előtt már bizonyító Sleeping With Sirens ezúttal már főzenekarként tér vissza a Dürer Kertbe! Az egykori Rise Records-feldezett poszt-hardcore-ja ráadásul sosem hangzott még slágeresebbnek, mint az idei Gossipon; nem csoda, hogy a dallamérzékenységüknek még a Warner Bros. sem tudott ellenállni.

A szintlépéssel járó magabiztosság pedig a karrierük leginkább fogós dalcsokrában manifesztálódott, aminek kórusait valószínűleg a népes hazai rajongótábor együtt fogja énekeli Kellin Quinnékkel. A karrierfordító albumhoz pedig különleges turné dukál. A kvintettel turnézik ugyanis a Chase Atlantic és a Chapel is, mindkét zenekar először teszi be a lábát Európába.

A Chase Atlantic három pofátlanul fiatal ausztrál srácból áll, akiknek a tehetsége a Good Charlotte ikerpárjának, a Madden testvéreknek is feltűnt és egyből saját kiadójukhoz szerződtették őket. A trió zenéje saját bevallásuk szerint is nehezen körülírható, ötvözi a rock, a pop, a hip-hop és az r’n’b elemeit is. A zenéjük mindenesetre megtalálta az útját, ezt a millió fölötti YouTube-megtekintések is igazolják. Velük érkezik a Chapel is, akik egy üdítő pop duó Amerikában. Nemrég jelent meg Sunday Brunch c. lemezük, mely instant jókedvet csal az arcokra – akár kávé előtt is – könnyed dalaikkal pedig tökéletes nyitány lesznek majd a Sleeping With Sirens lemezbemutató koncertje előtt május 15-én, a Dürer Kertben.

New Beat és a Dürer Kert bemutatja:
Sleeping With Sirens (US) - Gossip World Tour 2018
Chapel (US)
Chase Atlantic (AU)
Helyszín: Dürer Kert
Időpont: 2018. május 15. 18:30
Jegyárak: 5.800 / 6.500 Ft
Jegylink: https://tixa.hu/sws2018_durerkert

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr213897648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása