Rozsdagyár

GHOST TOAST - Májusi koncertek Budapesten és Debrecenben

2018. május 08. - Kovenant

ghost_toast.jpg

A Ghost Toast egy kísérletezős, instrumentális prog/post-rock zenekar. Zenéjük átlépi mind a műfaji, mind a földrajzi határokat. A zenekar 2017-es korongja (mely sorban a harmadik), az "Out of This World" a finn Inverse Records kiadónál jelent meg (lemezkritika ITT) és számos pozitív újságcikk, recenzió méltatta a világ minden táján. 2018-ban a lemezt a Hangsúly zenei díjra is jelölték az év albuma kategóriában. A zenekar viszonylag ritka koncertjeinek jellegzetes kísérője a koncepcióhoz illeszkedő háttérvetítés is.

A debreceni csapat most két koncertet is ad májusban. A Ghost Toast május 15-én a BanZaj experimentális zenékkel foglalkozó koncertsorozat keretében lép fel a debreceni MODEM-ben a Pozvakowski és a Sungazers társaságában, mely esemény egyben a Pozvakowski ’Magyar földre, magyar turnét’ elnevezésű körútjának egyik állomása (a koncert FB-eseménye ITT).

Ezt követően május 17-én idén tízéves fennállásának első budapesti koncertjét adja a zenekar az A38 hajó tetőteraszán a Tamirel és a Psychocean zenekarokkal közös bulin, amely egyben a Tamirel "You And The World" című lemezének bemutatója is (a koncert FB-eseménye ITT).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2213899476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása