Rozsdagyár

BLOODY ROOTS - Koncert a budapesti Crazy Mamában!

Vendég: Archaic, Saqqara

2018. május 15. - Felicium

crazy0526.jpg

Aki a jóféle metalmuzsikát, no meg Smicit kedveli, annak május 26-án a Crazy Mamában a helye! Érkezik ugyanis a Bloody Roots. Rég nem játszott a Bloody Roots Budapesten, így a fanatikus rajongók már biztosan becsekkoltak az eseményre (facebook esemény).

Akik viszont nyitottak a feltörekvő bandákra is, mindenképp érkezzenek időben, illetve maradjanak a koncert végéig, hiszen Smiciék előtt a Szaládi Karcsi vezette Saqqara mutatja be első nagylemezét, a Bloody Roots után pedig Jósa Tomi kiváló thrash bandája, az Archaic csap majd oda, ahogy azt kell.

A jegyek elővételben 1990 forintba kerülnek, a helyszínen ugyanezért már 2500 forintot kell majd fizetni. A zenekarokról bővebben a Facebook oldalukon tájékozódhattok, alább pedig kedvcsinálónak egy kis muzsika.

https://www.facebook.com/bloodyrootsband/
https://www.facebook.com/saqqara.music/
https://www.facebook.com/ArchaicBand/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6913928136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása