Rozsdagyár

AS I LAY DYING - Dalpremier: My Own Grave

2018. június 07. - Kovenant

aild.jpg

Bár hivatalosan csak holnap jelenik meg az amerikai metalcore csapat, az As I Lay Dying visszatérő dala, a My Own Grave, a szerzemény már megtalálható a neten, így mi is megosztjuk veletek.

Hat év után ez az első nóta a bandától, mely akkor robbant szét, amikor Tim Lambesis énekest 2014 májusában hat év börtönre ítélték amiatt, hogy bérgyilkossal akarta megöletni akkori feleségét. Pechjére azonban a vélt bérgyilkos, akit meg is bízott a munkával, egy fedett FBI-ügynök volt. A frontember két és fél év után 2017 legelején szabadult és azóta már újra is házasodott. Publikált is a hivatalos közösségi médiás oldalán egy hosszadalmas bocsánatkérő levelet.

Az As I Lay Dying többi tagja megalakította a Wovenwar nevű formációt és megfogadták, hogy soha többé nem dolgoznak együtt Lambesis-szel. Nagy valószínűséggel azonban mégiscsak az eredeti felállás fog visszatérni, bár erre még nem vehetünk mérget. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9214031030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása