Rozsdagyár

ROCKMARATON - Kevesebb mint egy hónap, és indul a fesztivál!

2018. június 11. - Felicium

unnamed_17_1.jpg

A program már hónapok óta kész, most pedig már csak a napokat számoljuk vissza a fesztiválig, hiszen az utolsó hónapba léptünk.

Idén a Hammerworld Nagyszínpad mellett a Barba Negra kapta a második nagyszínpadunkat, az egyes sátrat pedig a Szurkolók az Állatokért csapatáról neveztük el, folytatva a tavaly elkezdett szerepvállalásunkat az állatvédelem mellett. A második (visszatérő) sátorszínpad a Metal.hu nevet kapta, ahol néhány feltörekvő bandának is lehetőséget biztosítunk. Jelenleg is dolgozunk az idei dedikálásokon - hamarosan közzétesszük, kikkel lehet idén kicsit közelebbről találkozni. A helyszíni napi videókban ezúttal két-két zenész tűnik fel - ők faggatják majd a többi fellépőt és a fesztiválozókat is.

unnamed_18.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4714040638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása