Rozsdagyár

DEPECHE MODE - Minden eddigi kislemez bakelit testet ölt

2018. június 23. - Felicium

dm02_1.jpg

A fanatikus rajongók örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The 12″ Singles és az A Broken Frame – The 12″ Singles megjelenésével. Az eredeti hanganyagok újrakevert és újramaszterelt verzióit az ikonikus Abbey Road stúdióban vették kezelésbe, így születtek meg a limitált példányszámú box setek (díszdobozos kiadványok).

Amikor 1981. február 20-án a Depeche Mode színre lépett Dreaming Of Me/Ice Machine című kiadványával, a kortárs zene egyik legváltozatosabb karrierjének alapkövei kerültek elhelyezésre. A wave pop, a dance, a rock, a blues és az elektronikus zene elemeit mesterien keverő banda jövő felé tekintő, érzelmes hangzásvilága a 12” vinyl-ek segítségével új szintre lépnek – a kiváló hangzás és a mélyebb groove-ok a klubok DJ-ire és a rajongókra egyaránt nagy hatást gyakorolnak majd –, így a zenekar elsöprő vízióinak tökéletes közvetítőeszközeivé válnak.

A Depeche Mode felfedezte a formátumban rejlő potenciált, erőt és innovációra való hajlamot. A 12” vinyl valódi audiofil-hangminőséget tesz lehetővé, ráadásul megjelenését tekintve is erőteljes vizuális hatással bír. A box setek borítóját az eredeti megjelenések inspirálta street art ikonográfiák alkotják, míg a vinyleken az eredeti single-ök grafikája jelenik meg.

“Remek, hogy ismét meg tudjuk osztani ezeket a dalokat a régi és az új rajongókkal, azon a módon és minőségben, ahogy eredetileg elterveztük. Reméljük, ugyanannyira élvezitek majd őket, mint amennyire mi.”- nyilatkozta a legendás zenekar.

A Depeche Mode jelenleg is a Global Spirit Tour turnéjával járja a világot, mely 2017 májusában indult, és július végén ér véget. A körút alatt a banda több, mint 3 millió rajongó előtt játszott – hazánkba pedig kétszer is eljutottak, és június 26-án, a VOLT fesztivál apropóján, ismét tiszteletüket teszik majd.

 Az 1981-ben alakult Depeche Mode világszerte kritikai és üzleti sikernek örvend, mind a stúdiómunkáikat, mind a koncertjeiket illetően. A banda 14 stúdióalbummal büszkélkedhet, melyek közül a legfrissebb, a Spirit 2017 márciusában látott napvilágot, és rögvest a Billboard 200 5. helyén debütált. Több, mint 100 millió eladott lemezzel a hátuk mögött megérdemlik a Q Magazine véleményét: “ők a legnépszerűbb elektronikus banda, akit a világ valaha ismert.”

dm_speak_spell.jpgSpeak & Spell - The 12" Singles

Disc: 1
1. Sometimes I Wish I Was Dead
2. King of the Flies - Fad Gadget
Disc: 2
1. Dreaming of Me
Disc: 3
1. Ice Machine
Disc: 4
1. New Life
Disc: 5
1. Shout!
Disc: 6
1. Just Can't Get Enough
Disc: 7
1. Any Second Now

dm_a_broken_frame.jpgA Broken Frame - The 12" Singles

Disc: 1
1. See You
Disc: 2
1. Now This Is Fun
Disc: 3
1. The Meaning of Love
Disc: 4
1. Oberkorn (It's a Small Town)
Disc: 5
1. Leave In Silence (Longer)
Disc: 6
1.Further Excerpts from: My Secret Garden
2. Leave In Silence (Quieter)

Még több információ a kiadványokról: http://www.depechemodeboxsets.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7314066627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása