Z!ENEMI - Klippremier: Világ:vége

2018. június 23. - ozz86

21587190_2030223670522851_5431472190147147166_o_1.jpg

Új klippel jelentkezett a miskolci Z!ENEMi, Világ:vége című nótájukhoz. A szókimondó szövegvilágú csapatnak ez a harmadik videója.

Tovább

ÁRSTÍÐIR - Klippremier: While This Way

arstidir.jpg

Az izlandi dark/gót/indie rock csapat, az Árstíðir "Nivalis" címmel jelentette meg június 22-én negyedik soralbumát a Season Of Mist kiadó gondozásában. A trió ma már leginkább soft-rocknak nevezhető stílusban alkot, de ez korántsem érinti zenéjük minőségét. Most a While This Way című daluk kapott egészen elképesztő videót, mely a lenyűgöző izlandi tájat mutatja be.

Tovább

ZOMBIEFICATION - Dalpremier: Blood Falls

zombiefication.jpg

A mexikói death/black/crust punk csapat, a Zombiefication július 15-én jelenteti meg negyedik soralbumát "Below The Grief" címmel a Doomentia Records gondozásában. Az ijesztő stíluskeveredés ellenére a banda egyáltalán nem játszik befogadhatatlan zenét, sőt, kifejezetten kellemes lett a végeredmény. Most a Blood Falls című dalukat tették közzé, mely máris meghallgatható a hajtás után.

Tovább

DEPECHE MODE - Minden eddigi kislemez bakelit testet ölt

dm02_1.jpg

A fanatikus rajongók örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The 12″ Singles és az A Broken Frame – The 12″ Singles megjelenésével. Az eredeti hanganyagok újrakevert és újramaszterelt verzióit az ikonikus Abbey Road stúdióban vették kezelésbe, így születtek meg a limitált példányszámú box setek (díszdobozos kiadványok).

Tovább

METAL ALLEGIANCE - Klippremier: Mother Of Sin

metal_allegiance.jpg

A nemzetközi metalszíntér legnagyobb sztárjaiból verbuválódott és vetésforgóként váltakozó vendégénekesekkel működő Metal Allegiance projekt második stúdióalbuma a Nuclear Blast gondozásában szeptember 7-én érkezik "Volume II - Power Drunk Majesty" címmel. Most a Mother Of Sin című tétel klipjét nézhetitek meg, melyben Bobby "Blitz" Ellsworth énekel. A banda első korongjának lemezkritikája ITT olvasható.

Tovább

MOONSPELL - Klippremier: Alma Mater

moonspell_1.jpg

A portugál gótikus metal csapat, a Moonspell 2017. február 4-én Lisszabonban, a négyezer főt befogadni képes Campo Pequeno arénában tartott egy teltházas koncertet. Erről felvétel is készült, melyet a Napalm Records "Lisboa Under The Spell" címmel augusztus 17-én jelentet meg egy igen masszív, DVD/Blue Ray/3 CD formátumú csomagban. Most az Alma Mater című dalok élő verzióját tekinthetitek meg (előző két albumuk lemezkritikája ITT és ITT olvasható).

Tovább

ROBOT - Nyári Tukker buli maláj headlinerrel

28616425_1612495572166095_4761560491588208476_o.jpg
Ami azt illeti, ez a nyár elég sűrű lesz klubkoncertek szempontjából, amiből a Tukker Booking is kellőképpen ki fogja venni a részét. Az első menet július 12-én lesz esedékes a Robot klubjában, ahol egy nagyon színes line-up verődött össze (Facebook esemény).

Tovább