DEEZ NUTS - Klippremier: Hedonistic Wasteland

2018. június 22. - Kovenant

deez_nuts_band.jpg

Az ausztrál hardcore csapat, a Deez Nuts még tavaly áprilisban jelentette meg a Century Media gondozásában "Binge & Purgatory" című soralbumát. A  banda most észak-amerikai turnéra indul, melynek alkalmából közzé is tettek egy klipet a drogellenes Hedonistic Wasteland című dalukra.

Tovább

TANKCSAPDA - Fejes Tamás beszél a zenekari szponzorizációról

ft_1.jpg

Ha kíváncsi vagy, hogy a legnagyobb magyar rockzenekar hogyan élte túl a lemezipar összeomlását, hogyan vásárolta meg magának a függetlenségét és hogyan lett azzá, amit ma a Tankcsapda név jelent, akkor mindenképpen nézd meg a Backstage Fórum (NKA Hangfoglaló Program) Fejes Tamás szereplésével tartott előadását.

Tovább

LIGHT THE TORCH - Revival (2018)

light_the_torch_revival_artwork.jpg

Alaposan rájár a rúd Howard Jonesra: egészen elképesztő, amin az elmúlt pár évben keresztülment, mindenféle értelemben. Hogy mindezek után mégis itt van és ráadásul egy kiváló új albummal jelentkezik zenekarával, az tényleg maga a csoda, mely már önmagában megsüvegelendő. A Nuclear Blast kiadó gondozásában március 30-án jelent meg "Revival" címmel a Light The Torch bemutatkozó albuma: nem benned van a hiba, ha ez nem mond semmit, noha ez egy évek óta működő banda harmadik sorlemeze. 

Tovább

TOP10 - Focirajongó brit rocksztárok

soccer_and_rock.jpgRendesen beindult már a 2018-as oroszországi futball-világbajnokság, a házigazdák és Uruguay csapatainak esetében már meg is vannak az első biztos továbbjutók a csoportkörös mérkőzésekből. A világ legnépszerűbb sportja természetesen a rocksztárokat sem hagyja hidegen: sokan közülük a hobbiszinten űzött focizáson vagy rajongáson kívül egész komoly, gyakran üzleti kapcsolatba is kerültek egyes csapatokkal. Mivel a labdarúgás őshazája az Egyesült Királyság, összeállításunkban most tíz focimániás brit rocksztárt vagy bandát gyűjtöttünk össze.

Tovább

SZÁVAI GERY - Dalpremier: Minden csak látszat

11336929_1587714154825004_7002704520220151696_o.jpg

Év végén érkezik Szávai Gery szólólemeze. Erről a korongról vált publikussá most egy újabb dal, mely a Minden csak látszat címet kapta. A dalban ismét Gery szívéhez közelálló zenészbarátok működtek közre. A mikrofont ezúttal Weiszné Koós Ilona, azaz Sicu ragadta magához, gitáron pedig Koós Joci vendégszerepelt. A felvételek ez alkalommal is a Blacksmith stúdióban készültek, Kovács Gábor irányításával.

Tovább

VODNIK - Klippremier: Our Dread, Our Joy

vodnik_band.jpg

A kanadai, Toronto városában működő modern groove metal négyesfogat, a Vodnik 2019 elején fogja megjelentetni bemutatkozó EP-jét, de étvágygerjesztőnek máris közzétették Our Dread, Our Joy című daluk videóját. A banda neve cseh nyelven azt jelenti, hogy vízből származó, de egyben a cseh népmesék és népmondák egyik mitologikus lényét is takarja.

Tovább

SONS OF APOLLO - Klippremier: Signs Of The Time

soa_band.jpg

Tavaly jelent meg az új prog-metal szupergroup, a Sons Of Apollo bemutatkozó albuma "Psychotic Symphony" címmel. melyről most a Signs Of The Time című tétel kapott egy koncertvideót. A bandában olyan veteránok játszanak, mint Mike Portnoy dobos (ex-Dream Theater), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big, The Winery Dogs), Ron "Bumblefoot” Thal gitáros (ex-Guns N' Roses), Derek Sherinian billentyűs (ex-Dream Theater) és Jeff Scott Soto énekes (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Talisman).

Tovább