PRO-PAIN - Koncertbeszámoló

2017. augusztus 21. - Dan696

17952738_1712696005411449_8212882544206703746_n.jpg

Soha nem vallottam magamat egy megveszekedett hardcore fanatikusnak, bár volt egy határozott Sick Of It All / Madball korszakom, viszont metal rajongásom mindig erősebbnek bizonyult. Szórványos emlékeim voltak a Pro-Pain munkásságáról, viszont soha nem voltam elkötelezett azzal kapcsolatban, hogy komolyabban is beleássam magam a srácok munkásságába, viszont ez a buli valamiért izgalomba hozott. Úgy döntöttem, kap még egy esélyt a hardcore színtér. Először azt hittem, hogy megbánom, de végül más lett a kicsengés. 

Tovább

X. ZORALL SÖROLIMPIA - Masters of Rock

0428-20170711-monstersofrock-fullsize_1.jpg

Négy legendás zenekar egy estén a X. jubileumi Sörolimpián. A Moby Dick, a Sex Action, a Sing Sing és a Tankcsapda az 1993-as ’Masters of Rock’ koncertsorozat előtt tiszteleg. Mind a négy banda több, mint 25 éve a hazai rock élet kiemelkedő alakja, és hosszú idő után újra együtt.

Tovább

SUMMERTIME - Felszántották a felvidéki RockFeszt színpadát

summertimehetvege.jpgA fővárosi Summertime a hétvégét a koncertezésnek szentelte. Alkalmunk volt elcsípni a csapatot Nagyudvarnokon, ahol szétszedték a színpadot a srácok és bár azt mesélték, hogy befelé szinte semmit sem hallottak megfelelően, ez kint egyáltalán nem mutatkozott, sőt, energikusabb volt mint valaha. Ezután ellátogattak még Dunaújvárosba és Halásztelekre is. A csapat múlt héten még egy új dalt is feltöltött, melynek címe Exiled.

 

Budapesten legközelebb az A38-on lesz látható a csapat, a Junkies előzenekaraként, de előtte még zenélnek a Zorall Sörolimpián is.

Tovább

VISIONED FRAILTY - Megjelent a doom/death csapat új kislemeze

dsc_0324_lr.jpg

A 2016 – ban, egy My Dying Bride tribute album kapcsán rögzített Like Gods of The Sun dal átiratának kiadása óta nem jelentkezett friss anyaggal a Márton Péter vezette doom / death projekt. Ezt a visszafogottabb időszakot hivatott most némiképp lezárni  a nemrégiben megjelent  "The Maddened King" című Ep, a maga két dalával.

Tovább

ROBOT - Augusztus végén újabb fajsúlyos buli a Tukker Bookingtól

wakerahj.png

Nem két akármilyen banda lesz közös turnén: Kanadából a Wake, az Államokból pedig a Backslider fogja megtámadni a hallójárataidat. Mindkét zenekar tavaly év elején hozta ki legutóbbi lemezét, és ennek apropóján fognak útra kelni.

Tovább