OVERKILL - Koncertklip: Hammerhead

2018. március 19. - Felicium

flyer_image-default-1.jpg

Friss koncertklippel jelentkezett a nyáron a Rockmaratonra is ellátogató Overkill. Az amerikai thrash brigád május 18-án a Nuclear Blast gondozásában jelenteti meg a koncert dvd-t, ami Overhausenben készült. Erről a kiadványról nézhető most meg a Hammerhead című dal videója.

Tovább

THY CATAFALQUE - Dalpremier: Sárember

thycat.jpg

Kátai Tamás friss lemezzel készül május 4-én a avantgarde metalos Thy Catafalque projektjével. A Season of Mist kiadásában megjelenő korong a "geometria" címet kapta és többek közt olyan zenészek közreműködésével készült, mint Horváth Martina (Nulah, Niburta), Vasvári Gyula (Perihelion), Misha Doumnov, és Balázs Hermann. Az új album 20 év alatt a nyolcadik a sorban, azon belül is negyedik ugyanannál a kiadónál. A hajtás után máris fülelhető a második hivatalos dal, azaz a Sárember.

Tovább

CRAZY MAMA - Dharma és Ac/Dc/Gp koncert

28619447_1622133717824368_5810889722598970476_o.jpg

Az AC/DC/GP természetesen a világsztár zenekar legnagyobb slágereit interpretálja majd. A budapesti Dharma legújabb lemeze a februári HammerWorld Magazin extra CD mellékleteként látott napvilágot (lemezkritika ITT), így a március 24-i koncertjük tekinthető lemezbemutatónak is, a fővárosi közönség számára.Március 24-én ismét egy ütős programmal várnak mindenkit a Crazy Mamában. Az egyik legjobb AC/DC tribute zenekar, az AC/DC/GP és a Dharma lép majd a Gubacsi úti rock klub színpadára (Facebook esemény).

Tovább

BARBA NEGRA - Dark Tranquillity és Equilibrium koncert április elején

dark_tranquillity.jpg

Tavasszal ismét Budapesten játszik a Dark Tranquillity: Göteborg úttörő dallamos death metal hősei idén is útba ejtik a magyar fővárost aktuális európai turnéjuk során. Vendégként ezúttal az epikus folk metal német képviselője, az Equilibrium érkezik, továbbá az osztrák Vinegar Hill és a Ghidrah is bemutatkozik április 2-án a Barba Negra Music Clubban.

Tovább

II. DEATH CULTURE - Modern death/core est a budapesti Robotban

Black Sequoia, Tears of Kali, Gone With The Wind

death_culture_facebook_header_2.jpg

Pénteken három fővárosi metal zenekar gyűlik a Budapest belvárosában található Robot klubba, hogy megrendezésre kerüljön a második Death Culture est. A koncertek szervezője a modern metal stílusokat és death metalt ötvöző Black Sequoia, akik meghívták a tavaly alapított Tears of Kali csapatát, akik tavaly év végén mutatták be első albumukat és közös klippet készítettek a Nova Prospect énekesével, Besnyő Gabriellával. A harmadik zenekar pedig a Gone With The Wind metalcore csapata lesz, akik tavaly már közösen játszottak a BS-el Szegeden, Székesfehérváron és a Robotban is (Facebook esemény).

Tovább

PRIMORDIAL - Klippremier: Exile Amongst the Ruins

primordial_band.jpg

A kultikus ír pagan metal csapat, a Primordial a Metal Blade gondozásában március 30-án jelenteti meg új albumát "Exile Amongst The Ruins" címmel, melyről harmadik videóként a címadó dalt nézhetitek meg. A klip egy katonáról szól és a 100 évvel ezelőtti Írországban játszódik. A zenekar turnéja minket is elér, így áprilisban a Barba Negraban hallhatjuk élőben is az új dalokat (Esemény ITT).

Tovább