ALESTORM - No Grave But The Sea (2017)

2017. május 27. - Dan696

a.jpg

Túlzás lenne azt mondani, hogy tűkön ülve vártam a kalóz metalos Alestorm új albumát, eddigi munkásságuk is inkább csak nyomokban szerepel az emlékeim között. Hallottam ugyan a legtöbb albumukat, de például az előző, 2014-es "Sunset On The Golden Age" című anyaguk a meghallgatása után kámforként távozott az agyamból. Mindezek ellenére viszont kíváncsi voltam, pláne, hogy ez az első komplett album, melyen a gitárposzton Bodor Máté (Leander Kills, All But One) feszít. Emberek, jelentem: el vagyok ájulva!

Tovább

16. NEMZETKÖZI AMERIKAI AUTÓ FESZTIVÁL - Adrenalin-láz, Rock ’n Roll, Szabadág!

naaf_deakbill.png

Scorpions, Guns’N’ Roses, AC/DC, Deák Bill Gyula, Gesarol, Auróra, Easy Blues (SK) – zenei fronton is keményen odakarmol az immáron 16. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál. Az amerikai autók szerelmesei augusztusban újra Komárom felé veszik az irányt, hogy ha csak egy hosszú hétvége erejéig is, de átélhessék a rock and rollal átitatott amerikai álmot.

Tovább

NOMAD - Vissza a végál.om..ra! | Tagcsere és friss információk

nomad_2017_vegallomas.jpg

Három különleges koncerttel kedveskedik rajongóinak a Nomad zenekar. A Végál.om.. című bemutatkozó album megjelenésének 10. évfordulója alkalmából május 26-án Székesfehérváron, június 3-án Budakalászon és június 10-én Tardonán az első lemezen szereplő, eredeti dobosával, Mihalik Ábellel lép színpadra a csapat. Természetesen ennek alkalmából ezeken a koncerteken az első albumról kivételesen több dalt is fog játszani a négyes. A tervek szerint a budakalászi koncertről hang- és videófelvétel is készül majd.

A koncertekre készülő csapat még arra is szakított időt, hogy a BKV Baross utcai kocsiszínjében tető alá hozzon egy különleges fotózást egy Tátra T5C5 villamoson, amilyenen az első album borító fotója is készült.

Sajnos Ábel a többi zenekara, projectje miatt nem tudja hosszú távon vállalni a Nomadot, de Juhász Marci énekes, Jánosi ’Cicó’ Szabolcs gitáros és Nagy Levente basszusgitáros hamar megtalálta a megfelelő embert erre a posztra Vécsi Zoltán (ex-Zako Band) személyében, aki nemcsak egy kivételesen tehetséges fiatal dobos, de óriási lelkesedéssel és példaértékű alázattal készült az első közös próbára. Zoli tovább erősíti a csapat borsodi kötődését, hiszen Kazincbarcikán nőtt fel, ráadásul Marcival együtt koptatták az iskolapadot. Az új felállás július 21-én a Campus Fesztiválon mutatkozik be, majd augusztus 5-én egy óriási koncertre készül a csapat Marci szülőhelyének főterén, Múcsonyban.

Újvári Péter dobos zenekarból való távozását Petya és Cicó egy baráti beszélgetés során egyeztették le és nem kívánják kommentálni. 

WALL OF SLEEP - A Night Beyond Doom est a ShowBarlangban holnap!

18558940_10212903017627429_60716843684355860_o.jpg

Holnap este hatalmas visszatérő koncertet az a Wall Of Sleep, akiknél az új énekes nem más, mint BZ. Hogy mi sül ki ebből? Hatalmas bólogatás, melyhez pénteken te is csatlakozhatsz a budapesti ShowBarlangban. Az est további hangulatfelelősei a Clue és a nagy visszatérőnek számító Dying Wish lesz.

Tovább

I Am Morbid - Jövő hét szerdán a Dürer Kertben!

17883645_1086445158126606_1687558315667530320_n.jpg

Jövő hét szerdán elárasztja a death metal a Dürer Kertet! A Morbid Angel hőskorának két meghatározó alakja, David Vincent és Tim Yeung vezette I Am Morbid az igazi alapműnek számító "Altars Of Madness", "Blessed Are The Sick", "Covenant", "Domination" négyes legnagyobb slágereivel hozza el a poklot a földre. 

Tovább