Rozsdagyár

AC/DC - Hivatalosan is Axl Rose ugrik be a hátralevő koncertekre!

2016. április 17. - Kovenant

guns-n-roses-axl-rose.jpg

Az AC/DC hivatalos közleményt adott ki a honlapján és közösségi csatornáin, miszerint a közelgő európai koncerteken Axl Rose fog beugrani a hallásproblémái miatt távozni kényszerült Brian Johnson frontember helyére, majd a korábban lemondott tíz észak-amerikai turnéhelyszínen is ő fog énekelni, bár e koncertek pontos dátuma még nem ismert.

A csapat hivatalos közleménye:

Az AC/DC zenekar tagjai szeretnének köszönetet mondani Brian Johnsonnak mindazért, amivel hozzájárult a banda sikeréhez, valamint kivételes elkötelezettségéért a hosszú évek során. Bár nagyon szeretnénk úgy befejezni ezt a turnét, ahogy elkezdődött, mégis támogatjuk Brian döntését, hogy a hallása megmentése érdekében leáll a koncertezéssel. Ennek ellenére mindent meg fogunk tenni azért, hogy teljesítsük mindazok felé fennálló kötelezettségeinket a rajongók felé, akik a kezdetektől támogattak bennünket.

Szerencsések vagyunk, mert Axl Rose szívélyesen felajánlotta segítségét, hogy e kötelezettségeinket teljesíthessük. Az AC/DC a Rock Or Bust világ körüli koncertkörútját Axl Rose énekessel folytatja. Az európai arénaturné május 7-én Lisszabonban (Portugáliában) kezdődik és egészen június 12-én tart a dániai Aarhus városban tartott koncertig, a korábbiakban meghirdetettek szerint. Az AC/DC európai turnékörét követően Axl Rose a Guns N Roses nyári visszatérő turnéján fog szerepelni. A korábban elhalasztott 10 amerikai koncerten is ő fog énekelni, melynek időpontjait és helyszíneit hamarosan közölni fogjuk.

Az AC/DC Európa-turnéja:

Május
07 - Lisbon, Portugal - Passeio Maritimo De Alges
10 - Seville, Spain - Estadio De La Cartuja
13 - Marseille, France - Stade Velodrome
16 - Werchter, Belgium - Werchter Site
19 - Vienna, Austria - Erns-Happel Stadium
22 - Prague, Czech Republic - Letnany Airport
26 - Hamburg, Germany - Volksparkstadion
29 - Berne, Switzerland - Stade De Suisse

Június
01 - Leipzig, Germany - Red Bull Arena
04 - London, England - The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
09 - Manchester, England - Etihad Stadium
12 - Aarhus, Denmark - Ceres Park

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8810418020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása