Rozsdagyár

DREAM OF INSOMNIA - Dalpremier & szöveges videó: Evolving Bipolarity

2016. augusztus 08. - Felicium

doi2.jpg

Megjelent a budapesti Dream Of Insomnia legújabb dala, melyhez készíttettek egy igényes szöveges videoklipet is. A csapat modern metalban utazik és ez által a tiszta éneket olykor hörgések váltják fel. Jelenleg a Rocktogon tehetségkutatóján is versenyben vannak, és augusztus 11-én kerül sor számukra a következő fordulóra.

"Where is he gone, Who was reflected in the mirror?" Megjelent a Dream of Insomnia legújabb száma szövegvideóval, az "Evolving Bipolarity".

"A videó az eMOTIV aRTS-nál készült, a szám felvétele pedig ismételten a Green Hell Studioban zajlott." - Tudtuk meg a csapattól.

"Bármilyen mélyre süllyedsz is a lelki útvesztők mocskában, ahol úgy tűnik nincs kiút, mindig adj magadnak esélyt felállni." - Mesélték a srácok, mikor a szám mondanivalójáról kérdeztük őket.

Rocktogon tehetségkutató eseménye
Facebook oldal
Instagram oldal
Youtube csatorna
Soundcloud
Bandcamp

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1310417224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása