Rozsdagyár

THY CATAFALQUE - Itt a harmadik dal: 10^(-20) Ångström

2016. augusztus 25. - Kovenant

tc_band.jpg

Szeptember 16-án érkezik a francia Season Of Mist kiadó gondozásában Kátai Tamás egyszemélyes zenekarának új albuma "Meta" címmel, melyről immár a harmadik nóta kerül bemutatásra. Hallgasd meg a 10^(-20) Ångström című tételt, tetszeni fog!

A lemezen számos vendégénekes és -zenész fog szerepelni, többek között Vasvári Gyula (Perihelion), Bakos Attila és Tóth Ágnes (The Moon And The Nightspirit) is. Kátai Tamás az alábbiakban mutatta be az új dal mögött húzódó koncepciót:

Ez a dal a Földön található élet legkisebb szubatomi elemeiről szól. Ha egy élő szervezet meghal, ezek a szubatomi részecskék egy új, eltérő életformává szervezik önmagukat. Ezen a bolygón minden létező, élő dolog kozmikus csillagporokból származik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3311651156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása