Rozsdagyár

METALLICA - Hallgassatok bele egy új dalba: Moth Into Flame

2016. augusztus 27. - drfreezy

130699422.jpg

Füleljetek bele a Hardwired után egy újabb Metallica-tételbe. Moth Into Flame szóló következik!

Már biztosan mindannyiótok meghallgatta a legújabb 'tallica szerzeményt, a Hardwiredet. Természetesen rögtön mindenkinek meg volt a véleménye, mert hát ilyen ez a világ. Valaki azt panaszolta, hogy a pergő helyett most a lábdob hangzása hagy maga után kívánnivalót, mások régi Metallica lemezek B-oldalas dalának titulálták, egyesek szerint pedig a nagy öregek a WC-n ülve is jobb riffeket kellene, hogy írjanak, és az új dal nem más, mint egy egszerű stílusgyakorlat. Viszont voltak jó páran, akiknek tetszett a régi korok Metallicáját idéző szám, amiről itt az első élő felvétel:

A következő, Hardwired... To Self-Destruct című stúdiólemez nem is olyan soká, pontosan november 18-án kerül a lemezboltok polcaira (és webes felületeire), addig is nézzétek meg az alábbi teaser videót, melyben pontosan 2:00 perctől hallható egy újabb dal, a Moth Into Flame részlete, mondjátok el nekünk a véleményeteket róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4911655834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása