Rozsdagyár

AMON AMARTH - Sztárparádé az új klipben: Kerry King, King Diamond és sokan mások

2016. szeptember 22. - Felicium

amon-amarth-2016.jpg

A napokban debütált a viking metal svédországi helytartójának számító Amon Amarth új videója. A "Raise Your Horns" valóságos sztárparádét vonultat fel, hiszen pár másodpercre feltűnik benne King Diamond, Zakk Wylde, Dave Mustaine, a Slayer, a Disturbed, a Machine Head és a Behemoth tagjai, de villázik az olimpián is úszó Paul Biedermann, az NHL-ben szereplő Arizona Coyotes jégkorong kapusa, Mike McKenna, valamint számos más sportoló, színész, no és persze egy szekérderéknyi rajongó is. (Az utolsó lemezről ITT írtunk)

Az Amon Amarth jubileumi, 10. albuma március 25-én került a boltok polcaira. A "Jomsviking" névre hallgató korongot Észak-Amerikában a Metal Blade Records, míg Európában a Sony Music hozta ki. A "Jomsviking" a csapat első konceptalbuma, amely egy tragikus történet a szeretetről és a bosszúról. Az északiak megtartották a rájuk jellemző himnikus és dallamos, ugyanakkor kellően súlyos és fémes védjegyeket, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg.

Az északi death metal hordához kapcsolódó hír, hogy december 6-án a budapesti Barba Negra Music Club is színhelye lesz az Európa-turnéjuknak, ahova mi is kilátogatunk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9011734665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása