Rozsdagyár

THE 69 EYES - Dark/gót buli a Barba Negrában vasárnap

2016. november 11. - Felicium

the_69_eyes.jpg

November 13-án érkezik a Barba Negrába a finn dark/gót alakulat, a The 69 Eyes. Universal Monsters címmel április 22-én jelent meg a srácok új stúdióalbuma, amelyet végre élőben is hallhatunk tőlük! A rockerek azonban nem egyedül érkeznek, az estét a De Facto és a Vlad In Tears koncertje kezdi. (Esemény ITT!)

Az Universal Monsters albumot egyébként Helsinkiben rögzítették, mégpedig azzal a Johnny Lee Michaels producerrel, akivel korábban négy lemezt (Blessed Be, Paris Kills, Devils, Angels) is felvettek.

A koncert tehát kötelező a rajongóknak, de nem csak nekik:

Szeretnék látni minden régi rajongót a show-n. Túl régóta nem találkoztunk, úgyhogy gyertek el és hozzátok el pár barátotokat, akik sosem látták még a 69eyest élőben, mert úgy gondolom, hogy amit mi csinálunk abban mindig lesz valami, amit bárki élvezni tud, nem csak goth és metál arcok, hanem bárki jól érezheti magát a műsorunkon. Attól, mert goth-ok vagyunk, szeretjük jól érezni magunkat.”- nyilatkozta a Rockvilágnak a zenekar gitárosa, Bazie.

Ezek után nincs több kérdés, ne feledjétek, egy őrületes rock bulival zárjuk a hetet a Barba Negrában!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2511949811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása