Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Szombaton fellép a Gunsinger és a Shapes Of Distortion

2016. november 24. - Felicium

nov26.jpg

Az Astoria alatt ismét megszólalnak a torzított gitárok és dübörög a metal zene, hisz két feltörekvő hazai reménység áll majd a színpadon szombaton. Ők nem más, mint a Budapesti Gunsinger és Shapes Of Distortion. A belépő természetesen most sem haladja meg a 800 forintot, így pláne érdemes ellátogatni a Kossuth Lajos 17. szám alá. (Esemény ITT!)

SHAPES OF DISTORTION /Modern metal / 20:00
A zenekar 2005-ben kezdte meg a működését. A folyamatos útkeresés eredménye a több kislemez, melyek kompromisszum mentesen mutatják be a zenekar adott korszakait. Az első kislemez 2011-ben jelent meg "Beneath The Surface" címmel, majd 2014-ben az "A.D.H.D." single és videóklip. 2015-ben jelent meg a "We All Fall" című kislemez. Tervek szerint a következő már egy nagylemez lesz.
https://shapesofdistortion.bandcamp.com/

GUNSINGER /MetalCore/ 21:00
A GunSinger együttes, a modernkori metál zenét hivatott képviselni, nem elfelejtkezve a '80 as évek nagyjai által lerakott alapokról.Többnyire ezen két irányvonal határozza meg az egész zenekart, de a repertoárban, helyet kapnak más stílust képviselő dalok is, ez által próbálnak meg minél több emberhez szólni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8311995160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása