Rozsdagyár

LEMMY EMLÉKEST - Teljes a fellépők listája!

2017. január 06. - Felicium

0122lemmy_flyer.jpg

Tavaly januárban óriási sikerrel, telt ház előtt zajlott le az első Lemmy emlékest, melyet a 2015. december 28-án elhunyt legendás angol énekes, basszusgitáros, dalszerző, Grammy-díjas előadó, Ian Fraser Kilmister, avagy ismertebb nevén: Lemmy előtti tisztelgés indított útjára. Idén ismét megrendezésre kerül az esemény, az előző alkalomhoz hasonlóan ezúttal is számos előadó, zenész csatlakozott, hogy a Motörhead alapító frontember emléke előtt tisztelegjen, munkásságát felelevenítse, s a közönséggel tegyen újfent eleget a kérésnek, ahogy halála napján: mindenki hallgasson hangosan Motörhead dalokat!

A napokban vált véglegessé a 2017. január 22-én megrendezésre kerülő emlékest fellépőinek sora, összesen 18 zenekar és további 12 vendég teszi tiszteletét! Mint arról korábban hírt adtunk, jelen lesz többek közt a Bloody Roots zenekar, Karai Anna közreműködésével áll színpadra a Mátyás Attila Band, egy-egy örökbecsű Motörhead nótát, Nagy Hunor Attila, Laczik Fecó, Magasvári Viktor és Tari Botond a Beathead elnevezésű formációval vesz részt az eseményen, s természetesen a Motörhand , mint hazai Motörhead tribute zenekar is szerepel a programban! Időközben pedig olyan előadókkal bővült a sor, mint Kalapács József , Mentes Norbert (Hungarica, Moby Dick), Szijártó Zsolt (Kárpátia), Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel), Vörös Attila (Vulgar Display of Cover, ex-Leander Rising). Felsorolni is sok lenne a teljes felhozatalt, várható néhány meglepetés, az erre vonatkozó részletekért és a legfrissebb információkért érdemes felkeresni, követni az esemény oldalát.

A rendezvényre a belépés ingyenes, épp ezért aki nem szeretne kint ragadni, jobban teszi, ha időben érkezik!

Lemmy Emlékest ★ Dürer Kert

2017. január 22.
Esemény: ITT!
A belépés INGYENES!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4012103321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása