Rozsdagyár

DÜRER - Of Feather and Bone és Axis közös koncert a Tukker szervezésében

2017. január 30. - Felicium
16195124_1227316590683997_3644093624538913641_n.png
Februárban 23-án a Dürer Kert fog otthont adni egy elég súlyos estének, amit újfent a Tukker Booking szervezésében nézhetsz meg. Denverből az Of Feather and Bone, Floridából pedig az Axis fog iszonyat sújtást mérni mindenkire, aki tiszteletét teszi ezen a bulin.

Az Of Feather and Bone ugyanabból a színtérből származik, mint legjobb barátjaik a Primitive Manből, és eme tény is bizakodásra adhat okot, hogy zeneileg sem maradnak alul napjaink egyik legsúlyosabb bandájához képest. A zenekar korábbi anyagaira a grindosabb hardcore volt jellemző, ahol a Cursed-hatású riffeket zseniálisan ötvözték a villámgyors blastbeatekkel és az arcbamászó breakdownokkal.

Viszont nemrég napvilágra szabadítottak egy 2 számos EP-t, amin egy sokkal súlyosabb hangzásvilággal van dolgunk és a zeneileg is újabb fokozatra kapcsolt a zenekar. 
Minden eddiginél jobban előtérbe került a death metal, amit ez a két szám tökéletesen reprezentál és a soron következő nagylemeztől is több, mint valószínű, hogy ezt a vonalat várhatjuk. Az összesen 3 főt számláló Of Feather and Bone élőben még nagyobb csapást fog mérni a hallójáratokra, és emiatt (is) kötelező lesz a megjelenés az extrém zenék kedvelőinek számára.

Turnépartnerük Floridából az Axis, akiknek szintén ez a buli lesz az első hazánkban. A Good Life üdvöskéjének (mint az Of Feather and Bone) munkássága egy kicsit régebbre vezethető vissza. A 90-es évek metalcoreját tökéletesen megidéző zenekar élőben egyszerűen briliáns és a legutóbbi nagylemezük is alátámasztja, hogy napjaink egyik legizgalmasabb bandájáról beszélhetünk. Az Axis aktivitását mi sem bizonyítja jobban, hogy a Seraph the Light-tal közösen felvettek egy zseniális lemezt, amin a két zenekar kollaborációjának eredményét hallhatjuk. Érdekesség megemlíteni, hogy az Axis ugyanabba a crewba tartozik, mint a korábban már nálunk fellépett Hollow Earth vagy a Trial.

Hazai részről két remek zenekar fogja bemelegíteni az estét a post metal / sludge Oaken és az újonnan alakult death metalos hardcore Graveolution személyében. Az elővételes jegyeket a Wave és a Cd Pince üzleteiben tudjátok megváltani!
 
Start: 20.00
Beugró: 1800 / 2500 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6012167535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása