Rozsdagyár

STRONOMIA DOOM - Ambient nosztalgia

2017. február 13. - Felicium

16710515_1754253944600807_1512465094_o.jpg

Nosztalgia címmel jelenik meg az egyszemélyes avant-garde ritual doom projekt, a Stronomia Doom négy tételes ambient neo-folk akusztikus kislemeze, amelynek záró tételének, a Tél hangjaira készült videóját nézhetitek meg.

Nosztalgia. Az elmúlás árnyának súlya alól felderengő, keserű látomásképek és emlék töredékek. Egy férfi a halál kapujában megveti lábait, s még utoljára visszatekint ránk. Az emberben csalatkozott mesélő a négy évszak kereteibe foglalva vizionál. S vészjósló jövendölésekbe bocsátkozva rögzíti az éterbe történelmünk alkonyát.

„A projekt ezzel az akusztikus alapokból táplálkozó EP-jével búcsúzik, ugyanis meghatározatlan időre jegelésre kerül. A dalokon keresztül megidézzük az elődzenekar, a Stronomia emlékét is.” - mondta CSG, a projekt készítője.

A Nosztalgia album beszerezhető limitált kiadású 25 darabos digipack CD kiszerelésben is.

http://hodpresents.bandcamp.com/album/nosztalgia

Kontakt:
http://www.facebook.com/stronomiadoom/
http://stronomiadoom.bandcamp.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2312248900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása