Rozsdagyár

TUKKER BOOKING - Underground őrület a Dürerben! | NAG, Torn From Earth, Blackmail

2017. február 14. - Felicium
16665382_1249865155095807_4331666782506630079_o.jpg
Márciusban a Conan buli után még egy alkalommal biztosan meg fogja érni ellátogatni a Dürer Kertbe, hiszen nem akármilyen nevet hozott el nektek a Tukker Booking és Mc ZhoolaA norvég szintér utóbbi évek egyik legjobban fejlődő bandája, a nyugati parti NAG fogja tiszteletét tenni nálunk. A gyilkos trióról annyit érdemes tudni, hogy agressszív punkban utaznak, amit nem kevés hardcore-ral, illetve black metállal fűszereznek. Első hallásra sokaknak a szintén norvég Okkultokrati ugorhat be, viszont, ha jobban belemerülünk a zenéjükbe, akkor egy sötétebb, agresszívabb jelenséggel ismerkedhetünk meg. (Esemény ITT!)

A zenekar debütlemezét mindenkinek figyelmébe ajánljuk, ami 13 számnyi dühöt, agressziót és elkeseredettséget foglal magában. A mizantrópikus szövegek és a sötét hangulat miatt élőben remélhetőleg még nagyobb vehemenciával fognak érvényesülni a zenekarra aggatott jelzők és keményen oda fognak vágni nekünk. Hazai részről olyan kíváló bandák fogják bemelegíteni az estét, mint a post metál / sludgeban jártas Torn From Earth, és a crustpunkban ügyeletes Blackmail.
 
Start: 20.00
Zenekari támogatás: 1000 forint
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6912255250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása