Rozsdagyár

LEANDER KILLS - már elővételben rekord nézőszám a Barba Negra koncertre

Megvannak a vendégzenekarok is!

2017. március 03. - Felicium

leanderkills2017_02.jpg

A teltházas debreceni turnényitó és a vidéki nézőcsúcsot hozó székesfehérvári koncert után a március 25-i budapesti bulira 1 hónappal az esemény előtt minden eddiginél több jegy talált gazdára, így már elővételben teltház várható. Továbbá most vált véglegessé a Barba Negra Music Clubban fellépő vendégzenekarok névsora. Köteles Leanderék előtt egy őszi csereturné keretein belül cseh és osztrák bandát is üdvözölhetünk Budapesten, míg a nyitásról egy hazai csapat gondoskodik.

A Leander Kills számára biztosan egyedi és megismételhetetlen lesz ez az este, hiszen amellett, hogy néhány meglepetéssel is készülnek a rajongóknak, a fővárosban először állnak színpadra Vermes András gitárossal, aki A DAL 2017-ben zongoristaként tűnt fel, és aki az Alestorm sűrű teendői miatt igazoltan távol lévő Bodor Máté helyén penget majd. És hogy kik lesznek a fentebb már beharangozott vendégzenekarok?

A modern metalban utazó The Snuff 2009-ben alakult meg Prágában, és már 5 évvel később lenyomtak egy Európa-turnét az Ill Nino társaságában, felléptek a Masters of Rock fesztivál főszínpadán, és a cseh Warner Music gondozásában kihozták a Lotus című konceptalbumukat. Tavaly a kontinens egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényén, a lengyel Przystanek Woodstock fesztiválon nyomultak – ahol egy Lindemann feldolgozással is megörvendeztették a publikumot -, de turnéztak a skandináv országokban, karácsonykor pedig egy németországi körre szálltak be a The Unguided mellé. Mindenképp érdekesség a Kucera-tesók alkotta fogattal kapcsolatban, hogy az ügyeiket az a Doug Goldstein intézi, aki egykoron a Guns ’N’ Roses managere volt; az idén várható EP-jük produceri munkálataira pedig azt a Steve Thompsont kérték fel, aki a G’N’R mellett a Kornnal is dolgozott már.

thesnuff01.jpg

A négy tagot számláló osztrák The Overalls éppen 10 esztendeje létezik, és leginkább a hardcore/crossover jelzőkkel szeretik lefedni a zenei stílusukat. „Próbálj megállítani, ha tudsz!” – ez a csapat jelmondata, és ez jól jelzi, hogy milyen energiákkal veszik be a színpadot. Az első lemezük (Suit Up) 2011-ben látta meg a napvilágot, azóta többször eljutottak Magyarországra és Brazíliába (!) is, de több Európa-turné is a hátuk mögött van. A 2013-as koncert körútjukat követően magukra zárták a stúdió ajtaját, és 2015 májusában a City of Illusions lemezzel rukkoltak elő. Pályafutásuk egyik legnagyobb mérföldkövének azt tartják, hogy a Two Days A Week Festival keretein belül olyan csapatokkal léphettek fel együtt, mint a Hatebreed, a Skindred vagy a Flogging Molly.

A 2013-ban alakult kazincbarcikai Faminehill a dallamos metalcore műfaj egyik hazai úttörőjének számít. Rögtön az első évben kihozták a bemutatkozó kislemezüket (The Heart Is The Strongest Bone), három single-t (Journey Alone, I’m Almost Happy Here, Last of His Kind) is megjelentettek, miközben aktív koncertezésbe kezdtek. Olyan zenekarokkal játszottak együtt, mint a Bury Tomorrow, a Hands Like Houes, a Texas In July, a Burning Down Alaska, a Kingdom of Giants, a Helia és a Dayseeker, de jártak már Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában is. Az első videoklipjük 2015 szeptemberében készült el a Fulmination című dalhoz, amely a 2016 elején megjelenő, What Have We Done To Each Other című második kislemezük felvezetője volt. Tavaly év végén új énekessel (Rockov Milán) debütált a második klipjük (Grave), amely a készülő első albumukból ad ízelítőt.

faminehill_sajtofoto2017.jpg

A március 25-ei bulira az első három árkategória jegyei már elfogytak, a 2999 forintba kerülő belépők korlátozott számban még kaphatók online és a Barba Negra jegypénztárában.

Március 25., 19 óra – Barba Negra Music Club
Leander Kills, The Snuff (CZE), The Overalls (AUT), Faminehill koncertek
Jegyek kaphatók a Barba Negra jegypénztárában és online felületén, illetve a Ticketportál, a Broadway jegyiroda és a Tixa rendszerében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr212309789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása