Rozsdagyár

CLUE - Új klip, tagcsere, de a gépezet zakatol tovább! | Májusban ShowBarlang

2017. március 23. - Felicium
clue_2017_goldill_1.jpg
A budapesti grunge/psy Clue megtalálta legújabb tagját és egy vadonatúj klipet jelentetett meg a napokban. Legközelebb a fővárosi ShowBarlangban lépnek színpadra a Wall of Sleep és a Nadir társaságában. (Esemény ITT!)

A Turquoise nem egy tipikus CLUE szám, inkább egy igazi hangulat-dal, amelyre minden bizonnyal az unplugged koncertjeink hangszerelése, akusztikusabb világa is hatással volt. Image klip helyett inkább a dal hangulatát próbáltuk elkapni Klein Péter segítségével és pl. Uzseka Norbi time lapse videoival, akiknek ezúton is köszönjük a közreműködését!

Új felállásról kell beszámolnunk, mert a zenekarban kezdetektől jelenlévő Erdős László családi okok miatt kénytelen volt elhagyni a bandát, de örömmel jelenthetjük be hogy Nedoluha György, alias Nedó (ex-Superbutt, -Vale of Tears, -A Losing Season, mostanság Wolverine Blues Brothers - Entombed tribute) személyében megtaláltuk a CLUE új basszusgitárosát. Az ismeretség viszonylag régre vezethető vissza, ugyanis Erdei Attila dobossal együtt zenéltek a Superbutt utolsó felállásában és egyébként a 2016-os SunCult lemezünk felvételeit is ő készítette, így jól tudta mire vállalkozik emberileg és zeneileg... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2712364203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása