Rozsdagyár

TABÁN FESZTIVÁL - Íme a fellépők listája!

2017. április 30. - Rock n roller

taban.jpg

Hova menjen egy rocker május 1-én? Természetesen a Tabánba! Íme a teljes program.

A Tabán a Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos terület dicső történelmi múlttal dicsekedhet, emellett a nagy tágas park az 1970-es évektől a hazai könnyűzenei élet egyik meghatározó helyszíne lett. A minden évben megtartott május 1-i koncertek hagyománnyá váltak, az évek folyamán fellépett itt a „nagy generáció” összes képviselője.

A nagy öregek mellett, mindig szerepet kapnak fiatal zenekarok is, ennek hatására a fiatalabb korosztály megismeri az előző generáció zenéjét és a helyszínre kilátogató idősebb korosztály bepillantást nyerhet a mai zenei életbe.

Az idei év nagy szenzációja, hogy újra egy színpadra lép Földes Hobo László és Deák Bill Gyula, Hobo Blues Band dalokat énekelve, illetve azon ritka alkalmak egyike lesz ez, amikor élőben láthatjuk a Tátrai Bandet. 

A programot a fiatal Maxisun zenekar nyitja, őket követi Abaházi Csaba és a MégEgyKör, klasszikus Sing Sing dalokkal. Majd az ilyenkor kihagyhatatlan Török Ádám és a Mini következik. Ezt követi a most már szintén szokásosnak mondható Beatrice koncert. Végül a már említett Bill és Hobo, valamint Tátrai Band koncertek zárják az estet.

14:30 Maxisun

15:40 Abaházi Csaba és a MégEgyKör

16:50 Török Ádám és a Mini

18:00 Beatrice

19:10 Bill és Hobo újra együtt

20:20 Tátrai Band

http://tabanfesztival.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3512469689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása