Rozsdagyár

SUMMER BLAST FEST - A Dürer Kertben a már hagyománnyá vált esemény

2017. június 07. - Felicium

scordatura.jpg

Mégis bejött egy újabb buli nyárra a Tukker Booking  jóvoltából, ami a szinte már hagyományos Summer Blast Festnek lesz a következő eseménye. Az estére elég ütős felhozatal jött össze olyan zenekarokkal karöltve, mint a holland Korpse és a skót illetőségű Scordatura, akik először fognak fellépni nálunk. (Facebook esemény ITT!)

A 2013-ban alakult Korpse-t a Cliteater, Beheadedből ismert Marten van Kruijssen dobos alapította meg. Olyan zenekarokból csatlakoztak még mellé tagok, mint a Dr Doom, a Teethgrinder és a Visionary 666. Már a legelső kiadvány után felkerültek a slam/death metal térképre, miután a Morbid Generation Records gondoskodott a debüt anyag fizikai példányairól. A zenekar hamar kinőtte magát, amiben a tonnaszámra lévő koncertjeik sokat segítettek

A Devourment, Aborted, Putridity hatásait sem mellőző banda először fog játszani nálunk, hogy bemutassák a legutóbbi „Unethical”-ra keresztelt lemezük brutális slam slágereit. A velük turnézó Scordatura közel 10 éve alakult, de az akkoriban még 15-16 éves srácoknak kellet jó pár év, hogy összerázódjanak, és az eredményére 2012-ig kellett várni, amikor is megjelent az első lemezük.

Azóta az ő hátuk mögött is megannyi koncert sorakozik nem is akármilyen nevekkel. A zenekar legújabb anyaga márciusban jött ki, aminek kiadásáról a Gore House Productions ​gondoskodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5912557735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása