Rozsdagyár

EMMA UNDRESSED - Friss klip a debreceni frontcsajos metallerektől

2017. augusztus 28. - Felicium

emmaundressed_1.JPG

A debreceni Emma Undressed zenekar nem pihen és ismét új klippel ajándékozták meg rajongóikat, ami legalább annyira látványos és magával ragadó, mint elődei (A csapatról bővebben ITT írtunk). Sok minden történt az elmúlt fél évben.

2017 nagyon sikeres év volt zenekarunk számára. Év elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultunk a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol beválogattak minket az elődöntőbe. Az itt nyújtott koncertünk eredményeképp bekerültünk a nyári döntőbe,  ami azért is rendkívül örömteli, mivel ez volt az új énekesünk legelső koncertje. Ezt követően megnyertük az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültünk a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő országos döntőbe. Júniusban az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER Fesztivál döntőjén képviseltük Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítményünk alapján egy budapesti fellépés lehetőségével jutalmaztak minket a Gödör Klubban. Júniusban felléphettünk a debreceni Campus Fesztiválon is, majd leforgattuk az új klipünket, ami most debütált.

A klipet a Rózsa Produktum készítette (https://www.facebook.com/rozsaproduktum), akik a zenekar legelső hivatalos klipjét is forgatták még 2015-ben. "A videót egy nap alatt vettük fel, a beltéri jelenetek Debrecenben, a kültéri jelenetek Egyeken, a Tisza holtágainál játszódnak. Reggel 9-től este 11-ig tartott a forgatás, amit igencsak megnehezített a szúnyoginvázió." A végeredményt látva viszont abszolút megért minden csepp vért az egész! : )

Rózsa Gábor – aki a forgatókönyvet is írta –, így vélekedett a videóról: „Ezt a klipet azoknak ajánlom, akik a gondolkodósabb dolgokat szeretik. Az elrejtett dolgokat. Egy lány, aki szenved a függőségeitől. Szerelem-magány, képzelet-valóság. ”

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9312785410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása