Rozsdagyár

XII. HETEN MINT A GONOSZOK - Idén a KVLT ad helyet a fesztiválnak

2017. szeptember 20. - Felicium

xii_heten_mint_a_gonoszok_flyer.jpg

Idén októberben 12. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti KVLT klubban a XII. Heten mint a gonoszok fesztivál. Az este folyamán 7 zenekar este 7 órától várja az érdeklődőket. A fesztivál kapui 18 órakor nyílnak, hogy 19 órakor már mindenki a Három az egyben zenekar nyitókoncertjét élvezhesse. A csapat Alter és indie rock variánsokat játszanak angol nyelvű dalszöveggel, az esetek többségében gitár-torzító nélkül. Szép szavakkal és vagány dobszólókkal próbálnak érvényesülni a színpadon. Mindenképp egy érdekes koncertet várhatunk, érdemes időben érkezni.

Az est 2. fellépője a fiatal srácokból álló Beautifull Danger, akik nem először bizonyítják, hogy nekik is a fesztiválon van a helyük. A 3 éve alakult zenekar a legismertebb feldolgozásokat hozzák el nektek, az igazi régi klasszikusoktól (Pl. Guns n' Roses) a mai napi trendig (Pl. Depresszió, Green Day, Hooligans stb.) minden megtalálható a repertoárban illetve pár saját nótát is belecsempésznek a műsorba. 
19:45 -től látható és hallható a zenekar, ki ne hagyjátok!

20:30 -tól a Superformance csapata áll színpadra.
A szintén fiatal srácokból álló zenekar szintén kb. 3 éve alakult. Az alapítás óta egyre több fellépésük van, és egyre több számot játszanak. A saját számok még csak tervben vannak de egyenlőre Metallica, Tankcsapda, Depresszió, és egyéb rock/metal feldolgozásokkal várják a lelkes közönségüket.

21:20 -tól színpadon a Mert! 
Ők nem más, mint 4 barát Budapestről és Székesfehérvárról. Szeretik a hangszeres zenét, és kifejezetten szeretnek együtt játszani. Két lábbal állnak a földön, a csináld-magad módszert és a sallangmentes, fésületlen hozzáállást részesítik előnyben. Zenéjük egy őszinte metal-stonerrock-punk trió garázs-zenéje kiegészítve egy jellegzetes énekhanggal, felesleges szintiszőnyeg és extra gitárszólók nélkül. keep it simple, keep it real. Ráadásul az S8 tehetségkutatón 3.-ok lettek, szóval biztos tudnak valamit! 21:20 -tól meglátod!

22:15 -től Magyarország egyetlen Modern Népdalmetál formációja, a Zinfield Zenekar csap a húrok közé.
Bár a zenekar már régebben alakult, a mai zenevilág és irányzat a 2014-es évekre tehető vissza. Hogy mi az a modern népdalmetál? A mindenki által ismert magyar népdalok népi hangszerek nélkül előadva, mélyre hangolt gitárokkal, feszes, húzós tempókkal. A számokat szinte kivétel nélkül mindenki ismeri, így elvárható, hogy a KVLT klub az egész koncert alatt a közönség hangjától (is) egyszerre zengjen.

23:30 -tól színpadon a Beyond Thrash metal zenekar! A Beyond feltámadt holtából és erősebb, mint valaha. Nem hiszed? Hallgass bele! 

Az est méltó záróakkordjaiért a MUD zenekar lesz a felelős 00:45-től egészen Fél 2-ig. 
A 2013 decemberében alakult zenekar eleinte a trashes vonalon haladt, majd a basszusgitáros poszt betöltésével, később pedig dobos poszton történt személyi váltással a csapat zenei világa mást irányt vett. Visszább vettek az őrült csépelésből, több lett a dallamos, szövegmondós énektéma és egyre bátrabban keverik a legkülönfélébb zenei témákat - koncepciózusan, de megkötések nélkül. A MUD kőkemény riffek, könyörtelen ritmus alapok, mély mondanivalóval átitatott szövegek (az új számok esetében már magyar nyelven!), és persze igazi koncerthangulat, ahol mindenki maximálisan kiengedheti a gőzt. A csapat a koncertet követő héten lát hozzá új demóanyagának stúdiófelvételeihez, amelynek tartalma a koncerten is elhangzik majd.
Gyertek el! A maguk részéről Semmi JÓT nem ígérnek :)

 

Időpont: 2017. Október 7.
Helyszín: KVLT Budapest, (Volt Vörös Yuk) 1032 Bp., Fényes Adolf u. 28.
Kapunyitás: 18h

A koncertek után ROCKDISCO kifulladásig a legjobb hazai és külföldi slágerekkel!
Belépő: 1200 HUF
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1467746849926680/?fref=ts

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9212878604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása