Rozsdagyár

AGREGATOR - Ízelítő az új lemezből! | Október 14. Kék Yuk

2017. október 02. - Felicium

agregator_2.jpg

Az Agregator 5 évnyi hallgatását töri meg legújabb, dallamosan súlyos lemezével, ahol Köteles Leander hangmérnöki munkája a vastag és modern hangzás garanciája. Nyolc dal az önpusztító dekadencia és a jobb világért izzás gyűrűjéből … és egy kilencedik az underground ünnepléséről – a száztagú Bűnös Kórussal, az éjszakai élet aktív szereplőivel kiegészülve (rajongók,művészek, szervezők, újságírók) – hiszen van, amit nem ad meg a fény!

A lemezt három csomagban tudod előrendelni október 10-ig, ahol is a kért CD,póló, plakát, vinyl mellett a dalokat letöltheted már a megjelenés előtti napon elektronikus formátumban is! Lemezbemutató október 14-én Budapesten a Kék Yukban – a Christian Epidemic, a Sollen és a Wrath of Azazel társaságában!

A lemez a Garagelive Records gondozásában jelenik meg október 15-én.

Előrendelés: ITT!
Lemezbemutató koncert: ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6412918415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedaykin 2017.10.03. 15:33:21

Várjuk nagy szeretettel :-D
süti beállítások módosítása