Rozsdagyár

MACHINE HEAD - Koncertklip: Now We Die

2017. november 29. - Kovenant

mh.jpg

Az amerikai thrash metal csapat, a Rob Flynn vezette Machine Head a Nuclear Blast gondozásában 2018. január 26-án jelenteti meg új albumát "Catharsis" címmel. A limitált verzió bónusz DVD-je a The Regency Ballroomban (San Francisco) megtartott 2015-ös koncertjük 21 dalának élő felvételét tartalmazza majd, melyről most a Now We Die című tételt nézhetitek meg a hajtás után.

A frontember-zenekarvezető az alábbiakat nyilatkozta a friss lemezük zenei irányával kapcsolatban: 

Úgy érzem, hogy a metal ezzel az albumunkkal végre valóban fősodorbeli sikereket érhet el. És a metalnak erre szüksége is van ... jobban, mint valaha. Sokat gondolkoztunk és szöszmötöltünk azon, hogy ezek a dalok a szélesebb közönség számára is befogadhatóak legyenek. Leegyszerűsítettük az ötleteinket, a dallamainkat és a brutalitás helyett a közérthető dalszerzésre törekedtünk.

És bár szeretném azt mondani, hogy volt valamiféle mestertervünk, az igazság az, hogy nem volt. Sosem tudod, hogy mi sül ki belőle, ha egyszer nekiülsz lemezt készíteni, de mi csak dalokat írtunk, de a karrierünkben mérföldkőhöz érkeztünk ezzel az albummal, azt elmondhatom.  

Ha elkészítesz egy korongot, akkor mindig büszkének érzed magad miatta, de most ... valami tényleg különlegeset alkottunk. Egyszerűen mindannyian érezzük ezt. Tudjuk. A "Catharsis" az egész metalműfajt új csúcsokra vezeti. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8813404587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása