Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Dalpremier: Get High | #másnaposságűző

Megjelent a készülő nagylemez első dala

2018. január 01. - Felicium

csapat_kkicsi_cikk.jpg

A budapesti stoner elemekkel átszőtt hard rockot játszó Acid Victoria első nagylemezén dolgozik. Ennek előhírnöke a 2018 első napján megjelent Get High című szerzemény, mely egy könnyed rockdal mindenkinek, aki a másnap elől menekül. A csapat közel két éve nem adott ki új hanganyagot, de ez idő tájt sem tétlenkedett, ugyanis az azóta felhalmozott közel 20 dalt most kiválogatva egy csokorba szedték és ősz óta azon dolgoznak, hogy az idei évben egy monumentális bemutatkozó nagylemezt tárhassanak a rockrajongók elé (az előző kislemezről ITT írtunk).

Az egyelőre cím nélküli lemezre még biztosan várni kell jó néhány hónapot, de addig is érdemes ellátogatni a zenekar negyedik születésnapi koncertjére, ahol a régiek mellett eddig sosem hallott új dalok is felcsendülnek a budapesti Under Budapest klubban. A vendég zenekar pedig a Soulfur (ex-Eternity) legénysége lesz. Meglepetésekben gazdag koncertre érdemes készülni (esemény).

febr10_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5913537511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása