Rozsdagyár

CRAZY MAMA – Megújul a klub, koncertek februárban!

2018. február 08. - Felicium

crazyfebruar.jpgÉrdemes szemezgetni a Crazy Mama koncertkínálatából, hiszen minden korosztálynak és szinte minden stílus rajongójának próbálnak kedvezni a szervezők. De nem csak a koncertkínálatért érdemes a klubot felkeresni. A helyen belül is komoly változások, felújítások lesznek, és az italárak tekintetében is érdemes lesz a hely programjából válogatni hétvégente.

Február két legütősebb bulija február 10-én és február 17-én lesz, hiszen 10-én a Historica ad koncertet a Gubacsi úton, 17-én pedig a Rudán Joe Band és a Stula Rock Band közös koncertjére kerül majd sor. A klubban folyamatosan szervezés alatt állnak a koncertek, és a szervezők remélik, hogy hamarosan az egyik legkedveltebb rock klub lesz újra a Crazy Mama Budapesten.

 

Bővebb infókért csatlakozz a csoporthoz: ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6013643706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zombie67 2018.06.23. 16:22:59

A Crazy Mamából egy diszkóklub lett, szégyen!
süti beállítások módosítása