Rozsdagyár

UNDER BUDAPEST - Őrült rock buli pénteken: Whiskey Roll, Moonshine Melodies, The Breathtakers

2018. február 27. - Felicium

marc2.jpg

Pénteken három fővárosi rock csapat veszi be az Under Budapest klubbot, hogy közösen csapjanak egy óriási hamisítatlan rock 'n roll bulit. Az este 19.00-kor veszi kezdetét a 32-esek tere tőszomszédságában található szórakozóhelyen, ahol a The Breathtakers, a Moonshine Melodies és a Whiskey Roll szolgáltatja a talpalávalót (Facebook esemény).

THE BREATHTAKERS

Sziasztok, mi vagyunk a The Breathtakers együttes,és ez lesz a debütáló - bemutatkozó koncertünk. Egyelőre covereket fogtok hallani tőlünk, de már folyamatban van a saját dalok írása is. Foo Fighters, Guns and Roses, Rascall Flatts, RHCP, és AC/DC dalok fognak elhangzani az este folyamán. Várunk mindenkit sok szeretettel! :)

MOONSHINE MELODIES

Vegyél egy adag hard rockot, öntsd nyakon némi blues-zal, szórj rá két csipet swinget, majd hagyd összeérni egy péntek este erejéig. Végeredményként ízletes modern hard rockot fogunk tálalni! Feldolgozások és saját számok egyaránt helyet kapnak műsorunkban, a körítés pedig kétségkívül energikus lesz!

WHISKEY ROLL

2009 és 15 között voltunk whiskeyjárat. Most már Whiskey Roll néven nyomjuk. A stílusunk nem változott csak jobban kiforrt a dirty rock-os hangzás. Kiadtunk eddig két demo-t és két ep-t. A mocskos, tökös, pörgős rock-ot képviseljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8713703054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása