Rozsdagyár

S.H.O.U.T. - Klippremier: Sell Your Soul To The Devil

2018. május 06. - Kovenant

shout_band.jpg

Kedves zenészek, tegyétek le a lantot! Egyszerűen nincs tovább: a metalzene elérte kreatív művészi értelemben vett csomolungmai csúcsát, ahonnan már csak lefelé vezet az út. Egy, az ismeretlenség zavaros és párás ködéből kiemelkedő finn csapat, a S.H.O.U.T. valami olyan megismételhetetlen és elérhetetlen minőséget rakott le az asztalra, mely egycsapásra némítja el rockertorkok, gitárok, dobok tízezreit. 

Szerkesztőségünk egy emberként borul le a nyers és kérlelhetetlen zsenialitás eme pengeéles produkciója előtt. Erősen gondolkodunk mi is a testületileg történő visszavonulásról, hiszen mit is írhatnánk ezek után? Ahogy Fukuyama amerikai filozófus megírta a kommunizmus összeomlásakor, hogy a történelemnek vége, mi is kijelenthetjük, hogy a rockzene mintegy hatvanéves fejlődése is elérte zenitjét vagy végcélját, elérkezett az eszkatologikus értelemben vett világvége.

A lenti dal és klip minden egyes hangja és másodperce tökéletes. Ne szaporítsuk tehát a szót, halljuk és lássuk inkább az ezer tó országának varázslatos metalhimnuszát!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10013894788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Neutron 2018.05.07. 07:02:43

Érdemes annyit megjegyezni a csapat kulturális hátteréről, hogy ősi finn szokás "very original" true norwegian black metalt játszani. Korábban a "The black Satanas" ért el olümposzi magasságokat a mozgalom zászóshajójaként. Érdemes tőlük meghallgatni pl. a "The Mutilation Of Christ" c. opuszt: www.youtube.com/watch?v=0bQM5G5y7ik

Nagy kedvencek még:
Woods Of Trees - The Duck Song (Black Metal): www.youtube.com/watch?v=ApMLDxiLa8w

Vegan Black Metal Chef - Heil Seitan!: www.youtube.com/watch?v=eovuIfeH2k4

colonel Tigh 2018.05.07. 12:26:34

@Mr. Neutron: Ok, de akiket fölsoroltál, ők legalább tudnak játszani. De legalább hallatszik, hogy mit akarnak, pontosak, tartják a tempót, etc. De ezek? 14évesen az első zenekarommal halálosan profik voltunk ehhez képest :)

Mr. Neutron 2018.05.07. 15:48:20

@colonel Tigh: Tulajdonképpen reméltem, hogy ez a banda is csak poénból nyomja a debilitást, mint pl. a fentiek közül a The Black Satanas, vagy a nevezetes "Elektronik Supersonik" előadója. :)

Adil86 2018.05.08. 15:25:05

Remélem ez komoly, mert viccnek nagyon durva...:)
süti beállítások módosítása