Rozsdagyár

ORIENT FALL - Klippremier: Weaving Spiders

2018. május 30. - Kovenant

orient_fall_band.JPG

Ismét új dallal jelentkezett a budapesti, modern metalos Orient Fall (a csapat 20115-ös albumáról ITT írtunk lemezkritikát). Az év elején megjelent visszatérő dal nagy sikerét követően végre megérkezett a zenekar második kislemeze a közelegő négy számos EP-ről, mely minden tekintetben egyenes folytatása a Mankind által felvázolt disztópikus hangulatnak.

A Weaving Spiders a zenekar életútjának talán eddigi legnyersebb és legzsigeribb dala, mely kíméletlen intenzitással igyekszik alátámasztani az egyén bukását a tömeg ellenében. A bennünk fészkelő pók bizony hatással van ránk: ne tudjuk meg, kik vagyunk, mit akarunk, sőt, kerüljünk ettől a legtávolabb és éljünk ott, ahol a semmi az úr. Társadalom- és egyénkritikus, személyes és univerzális téma, melyet domináns orgánumával a The Devil’s Trade név mögött megbújó Makó Dávid tesz még emlékezetesebbé, valamint a Rivasz Gergő által elkészített vörös-fekete színekben világító animációs videó által válik kerek és jól érthető üzenetté. A teljes egészében a zenekar által írt, felvett és kevert opus az A38 fedélzetén debütál június 22-én az Anchoress Bodies és a Heartlapse oldalán. A koncert FB-eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2214012296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása