Rozsdagyár

OZONE MAMA - Bemutatták az új tagokat

2018. június 28. - Rock n roller

ozone_mama_profile_2018_debreczi_janos_gergely.jpg

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, Székely Marci kiszáll az Ozone Mamából (a cikk ITT olvasható). Ma kiderült,  ki pótolja Marcit, és egy másik "új" tagot is bemutatott a zenekar.

Marcit Szeleczki Dávid (Jaggers) váltotta a fronton, a billentyűs hangszereken 2016 óta vendégként közreműködő Lukács László (maj'beszélünk) pedig állandó tagként folytatja a zenekarban. A továbbiakban ötösfogatként működő zenekar a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával európai  lemezbemutató turnéra indul, melnyek legtávolabbi helyszínei Svédország és Spanyolország, utóbbi ország 12 városában adnak majd koncertet.

Szeleczky Dávidnak nem lesz könnyű az egyik legjobb magyar torkot pótolni. Korábban ITT írtunk a frontembercserén átesett magyar zenekarokról. Az új felállás első ízben július 7-én mutatkozik be Szolnokon, a budapesti közönség pedig augusztus 1-jén, a Barba Negra Trackben hallhatja őket először.

A koncert Facebook-eseménye pedig ITT található. Addig is nézzetek bele a próbatermi munkálatokba:

Fotó: Debreczi János Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr914079659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása