HANGFOGLALÓ - Július végéig jelentkezhetnek zenekarok a nemzetközi programba

2018. június 29. - Kovenant

hangfoglalo_leadpic.jpg

A Budapest Showcase Hub is tagja lett annak az INES (Innovation Network of European Showcases) nemzetközi hálózatnak, amely az európai zenészeket és zeneipari szereplőket köti össze. A magyar partner csatlakozásával újabb, soha nem látott lehetőségek nyílnak meg a feltörekvő magyar zenekarok és előadók számára, hogy nemzetközi fesztiválokon mutathassák be saját dalaikat. Az INES stábja július végéig várja a jelentkezőket a tehetségeket felkaroló programjukba, akiknek többek között tizenkét nemzetközi fellépést biztosítanak.

Az INES (Innovation Network of European Showcases) segítségével az európai és főleg a közép-kelet-európai zeneipari szereplők számára lebomlanak a falak az országok között. A határokon átívelő szerveződés a zeneipari szereplők nemzetközi képzéséért, fejlődéséért dolgozik, nemcsak szakmai programmal, ami a zeneipari szereplők továbbképzését segíti, hanem zenei indíttatással is, amivel feltörekvő produkciók kaphatnak bemutatkozási lehetőséget nemzetközi színpadokon. Azzal pedig, hogy a Budapest Showcase Hub (BUSH) is csatlakozott az INES-hez, egészen új lehetőségek nyílnak meg a magyarországi zenei szcéna előtt.

Ennek köszönhetően ugyanis idén már magyar zenekarok jelentkezését is várják az INES#talent programra. A tehetséges, új zenészeket kereső programban felkarolt előadókat pedig jelentős showcase-fesztiválokra hívják el, ezzel növelve európai szintű láthatóságukat, fejlesztve kapcsolati hálózatukat. A nyertes pályázóknak ráadásul nem is kevés, összesen 12 nemzetközi fellépést kínálnak Európa-szerte.

Az INES#talent programra július 31-ig várják a jelentkezéseket a szervezők az INES honlapján keresztül. A kiválasztott művészek a zeneipar professzionális szereplői előtt fognak fellépni, 12 ország showcase fesztiválján. Ennek köszönhetően pedig remélhetőleg számos meghívásra számíthatnak a jövőben, további fesztiválok és turnék várják őket egész Európában.

A HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) exportiroda ajánlja az összes magyar feltörekvő zenésznek, zenekarnak a jelentkezést, hiszen az INES-hez való csatlakozással olyan showcase-fesztiválok is megnyíltak, melyeken eddig nem volt szervezett magyar jelenlét. Az INES#talent emellett egy új lehetőség arra is, hogy a korábbi partnerek, mint a Nouvelle Prague vagy a Waves Vienna, felfigyelhessenek olyan magyar zenekarokra is, akikről korábban nem hallhattak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7614081949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.