Rozsdagyár

TOUCH ME NOT - Friss EP érkezett a pop-rock/metal csapattól

Halott unikornis hátán érkezik a Touch Me Not új EP-je

2018. július 05. - Felicium

_dsc4671_c_1.JPG

Keménységi sorrendbe állítva hallgathatjuk végig a Touch Me Not "Holnaptól" című kislemezét, melyen az első, címadó dalra még januárban jelent meg klip Bokodi Bálint közreműködésével.

Az elmúlt évek útkereséssel, kísérletezéssel teltek, ez hallható még a most megjelent kislemezen is, de egyáltalán nem bánjuk, hogy így van, hiszen a visszajelzésekből rengeteget lehet majd tanulni, fejlődni. Cézár című dalunk például egyértelműen az alakulásunkra tekint vissza, amikor még a „dühös kislány” szólt belőlem, majd visszafelé hallgatva a lemezt eljutunk a Holnaptól című szerzeményünkig, mely egyértelműen egy keményebb, rogyasztósabb hangzásvilágot hoz magával. A dalokban a zenekaron kívül Géczi Eszti (ex-Touch Me Not), Kucsera Dávid (ex-Touch Me Not) és Köteles Leander (Leander Kills, Amigod) közreműködött, akiknek ezúton szeretnénk megköszönni a munkájukat! (Kucsera Lilla, a zenekar frontembere)

Aki ott volt a tavaszi koncerteken, az hallhatta már az új dalokat, ősszel pedig egy még frissebb koncertanyaggal jön majd ki a zenekar. „A Holnaptól lemez nagyon jó tananyagként is szolgál számunkra, a következő dalokat Korbeák Norbi csatlakozásával már egy kiforrott, egységesebb stílus fogja jellemezni.” – mondja Szőke Miklós Márk, dobos.

„Várhatóan nyár végén egy izgalmas, a címéhez is passzoló klippel jelenik majd meg Óceán c. dalunk, amit majd Youtube-ra is felteszünk.” – árulja el Korbeák Norbi, gitáros.

A "Holnaptól" elérhető Spotify-on, Deezeren és Apple Musicon.
A lemezborítót Turáni Zsolt Andrej tervezte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9914092499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása