Rozsdagyár

ALCOHOL - A MAHASZ toplista 6. helyén az új nagylemez és őszi turné

2018. szeptember 26. - Felicium

cover-remelemzavarok.jpg

Szeptember 8-án „Remélem zavarok” címmel jelent meg az Alcohol zenekar új – 9 éve várt - nagylemeze, mely rögtön a MAHASZ lemezeladási lista hatodik helyén nyitott. A megjelenés napján a Rock On! Fest keretében adott koncerten is elhangzott több új dal, de a tényleges lemezbemutatóra az őszi turné hivatott.

Októberben indul a lemezbemutató koncertsorozat a hazai metal szcéna egyik legjobb hangját birtokló Molics Zsolt zenekarával, a 20 éves jubileumát ünneplő Cool Head Klannal karöltve, valamint végig kíséri őket a Tűzmadárból ismert Schrott Péter által alapított, egyre növekvő népszerűségnek örvendő „fúziós stílusú pop-rock zenekarként” jellemzett Continoom is, néhány állomáson pedig további vendégek is csatlakoznak. A turné részleteiről a zenekar oldalára kerülnek fel folyamatosan a friss információk, valamint dátum szerint mér elérhetőek a feltöltött események között.

Akik pedig még nem szerezték be a lemezt, de szeretne hozzájutni, elérhetik az Alcohol hivatalos honlapján, a “rendelés” menü alatt található felületen, illetve megvásárolhatják a metalshop.hu oldalán keresztül és a legnépszerűbb digitális platformokon (Spotify, Apple Music, Tidal, Google Play, Deezer, Amazon) is. Akik személyesen szeretnék beszerezni, azok a MediaMarkt polcain kereshetik.

Alcohol - Remélem zavarok a digitális platformokon:
songwhip.com/song/alcohol/remelem-zavarok 

Alcohol - Remélem zavarok lemez rendelés:
www.ahl.hu

Alcohol - Remélem zavarok rendelés a MetalShop.hu-n:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=20578 

Alcohol Facebook:
www.facebook.com/Alcoholzenekar/

Edge Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4714260693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása