Rozsdagyár

MARILLION - Balesete ellenére is jön hozzánk a zenekar billentyűse

2018. december 02. - Felicium

marillion-credit_freddy_billqvist_1.jpg

Alig több mint egy hét, és ismét Budapesten láthatjuk a Marillion zenekart. Az aktuális, Theatre Tour nevű turné az énekes, Steve Hogarth csatlakozásának 30. évfordulójáról emlékezik meg, összegyűjtve az elmúlt évtizedek nagy slágereit. Idén a zenekar a dalszerzésbe is belefogott, így remény van rá, hogy 2019-ben egy új albummal is jelentkeznek majd. Addig is, a gyűjtők kedvében járva egy újabb klasszikust adtak ki újra a Misplaced Childhood és Brave után: idén jelent meg az 1987-es Clutching At Straws felújított változata, méghozzá egy összesen öt lemezes, remixeket, élő- és demo felvételeket is tartalmazó limitált box set formájában.

A zenekar az elmúlt napokat már úton, németországi koncertekkel töltötte, amiben még egy váratlan baleset sem tudja őket megakadályozni: a billentyűs Mark Kelly ugyanis pár nappal ezelőtt, kocogás közben még egy kisteherautóval is összeütközött.. de egy rövid kórházi kezelés, és aznapi koncert kihagyása után ismét csatlakozott a zenekarhoz, így Budapesten is üdvözölhetjük majd.

A téli turné eddigi állomásait hatalmas érdeklődés kísérte, és nincs ez másként Budapesten is: a december 7-ei, Barba Negrás koncertre látogatóknak érdemes nem a helyszínre halasztani a jegyvásárlást.

a Livesounds bemutatja: Marillion: Theatre Tour 2018
2018. december 7., péntek 19 óra
Budapest, Barba Negra Music Club

Belépő: elővételben 8500 Ft, a koncert napján 8900 Ft
Jegyek kaphatók a Barba Negra recepcióján és a CD Pincében, valamint a http://www.tixa.hu, a http://www.rock1.hu és az http://eventim.hu/ weboldalakon, és a Ticketportal hálózatában.

Kapcsolódó weboldalak:
http://livesound.hu/
http://www.marillion.com/

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/
https://www.facebook.com/events/381693822280677/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4214410782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása